Žena rodila desetorke, ginekolozi i muž ostali u čudu

Gosiame Thamara Sithole (37) je rodila desetorke, iako joj je rečeno tijekom trudnoće da u trbuhu nosi pet plodova. Ginekolozi i muž su ostali u čudu kada su vidjeli broj djece. 

Selo Tembisa kraj Pretorije u Južnoj Africi od ovog tjedna je mjesto koje je zlatnim slovima upisano u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Iako nikome nije jasno kako se ginekolozima mogao dogoditi ovakav previd, budući da su vidjeli osmero djece, Tamara ne mari puno za to. Presretna leži u bolnici u Pretoriji okružena novinarima, jer je upravo nadmašila ženu iz Malija koja je prošlog mjeseca na svijet donijela devetero djece.

Majka kaže da joj je Bog ovom odlukom uljepšao život

Južnoafrički mediji Tamaru već zovu “mamom desetorki”, a ona se samo postiđeno smješka i kaže da joj je Bog ovom odlukom uljepšao život.

– Ovo je čudo Božje. Nisam ni slutila da imam desetero djece u trbuhu. Kada smo krenuli sa carskim rezom, samo sam se pomolila da sve bude u redu – rekla je Tamara koja je neposredno pred porođaj dodala majčino ime ispred svog za uspomenu, budući da je žena preminula početkom godine.

Suprug Teboho priznaje da je već dva dana pijan od sreće. Kaže da se osjeća kao “Božje izabrano dijete. To je čudo koje cijenim”, javlja BBC.

NAJNOVIJE!