Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on

Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.

Prijateljstva koja se stvaraju rano u životu često nisu trajna.

Do vremena kada postanete tinejdžeri vaš najbolji prijatelj iz osnovne škole pretvorio se u samo još jedno lice na hodniku. Kako vrijeme prolazi, možda ćete se morati pomučiti da se sjetite imena tog prijatelja. No ponekad, temelji tih prijateljstava tako su snažni da prijateljstvo može ponovno procvasti i desetljećima kasnije.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Sada vrlo popularna objava dokaz je takvog prijateljstva.

Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge. Nije izgledao ni približno kao osoba koje se sjećala, a koja je bila jedna od najpametnijih osoba u razredu sa svijetlom budućnosti – prisjeća se Wanja.

U srednjoj je školi započeo konzumirati drogu te se uskoro ispisao i isprobavao sve čega se mogao dohvatiti. No sjeme njihova prijateljstva pustilo je tako snažne korijene da je Wanja znala da mu treba pomoći.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Ostavila mu je svoj broj mobitela i rekla mu da ju nazove kad god bude trebao pomoć. Kroz sljedećih mjesec dana Wanja se nastavila brinuti za svog starog prijatelja. Hinga je napokon pristao poći na rehabilitaciju kako bi svoj život izveo na pravi put.

I pogledajte razliku od onda …

Foto: Twitter
Foto: Twitter

…do sada.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Podijelite ako se slažete da i drugi trebaju ukazati ovakvu dobrotu i poštovanje kao i Wanja, bez obzira na njihov životni status.

NAJNOVIJE!