Ženka dobermana hrani napušteno mače zajedno sa svojim štencima

U gradu Geneseu na sjeveru države New York, simpatična priča o udomljavanju odvila se kada je ženka dobermana po imenu Ruby počela dojiti novorođenu mače zajedno sa svojih šest štenaca. Majke mačića nije bilo nigdje.

Brittany Callan, Rubyna vlasnica, uzgaja dobermane na obiteljskoj farmi. Poznati po svojoj ulozi besprijekornih pasa čuvara, jako se iznenadila kada je Ruby pokazala majčinski instinkt prema izgubljenom mačiću. Ruby je nedavno okotila leglo štenaca.

Zaljevska mačka, po imenu Ramblin’ Rose, sada je smještena zajedno Rubynim leglom radi hranjenja. Ruby je pokazala nevjerojatno suosjećanje pri udomljavanju napuštenog mačića.

“[Ruby] ju je odmah prigrlila i činilo se da joj uopće ne smeta”, rekla je Brittany. “Odrasla je uz male životinje i naučila je biti nježna, često ih lizati i biti prijateljska prema svemu. Ona je izuzetno suosjećajan pas.”

Od Boga dan majčinski instinkt

Callan vjeruje da je Rubyin majčinski instinkt izvanredan. “Suđeno joj je da bude majka bilo čega”, objasnio je Callan. “Imali smo zečiće, zamorce, piliće, patke… Ruby se prema svima njima odnosi pažljivo, kao da im je majka.”

Poput zaštitničke majke, Ruby se posebno brinula o Ramblin’ Rose, noseći mačića od svojih štenaca za gušu kad im igra postane pregruba.

Uz Rubynu njegu punu ljubavi i formulu za mačiće koju pruža Callan, težina Ramblin’ Rose porasla je s oko 124 grama na oko 206 grama u samo tjedan dana. Uz svu dodatnu ljubav i brigu koju prima, Ramblin’ Rose napreduje u svojoj neobičnoj novoj obitelji.

Poput ove ženke dobermana koja je prigrlila napušteno mače, tako je i nas Bog usvojio u Svoju obitelj po vjeri u spasonosno djelo Njegova Sina Isusa Krista. 

NAJNOVIJE!