Zlatni retriver svaki dan čeka poštara, a razlog je oduševio vlasnike

Nedavno je u javnost izašla predivna priča o psu koji skoro svaki dan čeka poštara. Njihova posebna veza je oduševila vlasnike. 

Zlatni retriver, Moose, živi u Michiganu sa svojom ljudskom obitelji. No, on dijeli i posebnu vezu s poštarom. 

Rane 2020. godine u susjedstvo je došao raditi novi poštar koji je krenuo ostaviti poštu u obiteljski sandučić. Moose ga je gledao s prozora. U siječnju je počeo moliti svoje ljude da ga puste van kako bi upoznao poštara. Moose je tako strpljivo sjedio na prilazu i čekao. Uskoro je stigao i poštar i prišao mu s velikim osmijehom na licu. 

Moose je odmah počeo mahati repom te nije mogao izdržati – skočio je prema poštaru, a poštar mu je uzvratio češkanjem i maženjem. Meghan Gruszynski, Mooseova vlasnica, je vidjela taj divan prizor.

VIDI OVO: Vlasnik je s prozora potajno snimao što poštar radi s njegovim psom: Ostao je bez riječi!

Rekla je: „Bilo je predivno. Sviđalo mi se koliko je poštar bio dobar prema njemu i koliko mu je bilo drago što ga je Moose htio pozdraviti.“ 

Njegovi sastanci su postali redovni, a obitelj je saznala nekoliko bolnih detalja o poštarovom životu. 

Meghan je rekla: „Saznala sam da je poštarov pas nedavno preminuo. Zato jako voli kada ga Moose obaspe ljubavlju dok nam donosi poštu.“ 

Prošli je tjedan Meghan podijelila snimku Moosa i poštara koji se nisu vidjeli čak tjedan dana! Ljubav je frcala na sve strane! 

Rekla je da se raduje razvitku njihove veze s vremenom te da se nada da će biti prijatelji dugi niz godina.