Prije 15 godina bivši dečko ju je silovao i bacio kiselinu na njezino lice – ali danas je druga osoba

Prije 15 godina ova žena je prošla kroz užasnu tragediju. Bivši dečko ju je silovao i bacio kiselinu na njezino lice. Sada je udana, a za supruga kaže da joj je “dar od Boga”.

Prošlo je 15 godina otkako je Katie Piper prošla kroz užasnu traumu iz ruku osobe koja je tvrdila da je voli. Biti emotivno, fizički i seksualno zlostavljan je nešto što može u potpunosti uništiti duh osobe.

Međutim, Piper živi predivan život kao žena i majka koja pomaže drugima da nadvladaju traume od opeklina.

Piper, TV voditeljica i model, je bila u vezi s Davidom Lynchom dva tjedna kada je on fizički i emocionalno zlostavljao u hotelskoj sobi prije nego što ju je silovao 2008.

Foto: Facebook
Foto: Mirror.co.uk

Dva dana kasnije natjerao je da ode u internet cafe. Unajmio je nekoga da baci kiselinu u njeno lice kada je stigla.

Od napada su joj ostale teške opekline te je ostala slijepa na lijevo oko.

Provela je dva mjeseca u bolnici i imala je preko 40 operacija. Također je morala nositi plastičnu masku skoro 24 sata dnevno u jednom trenutku.

Ali Piper nije dozvolila da je ništa od toga zaustavi.

Oko godinu dana kasnije osnovala je Katie Piper zakladu koja pomaže žrtvama s opeklinama da dobiju ono što im je potrebno kao što je obnavljanje kose, medicinske tetovaže, šminku i kamuflažu, podršku i savjete o ožiljcima.

Foto: Mirror.co.uk
Foto: Mirror.co.uk

Također je snimila i nagrađivani dokumentarac o svom životu te postala stalni gost u emisijama u Velikoj Britaniji poput “This Morning” i “Loose Women”. Vodila je emisije Bodyshockers i Never Seen a Doctor te imala i svoju emisiju pod nazivom “Face to Face” gdje je intervjuirala i druge osobe s hendikepom na koži.

Također je osnovala i obitelj.

Osam godina nakon njenog napada u 2016., udala se za body bildera Richarda Sutton, s kojim je dobila kćer Belle.

Foto: Mirror.co.uk
Foto: Mirror.co.uk

“Toliko sam sretna što sam upoznala svog muža, on je dar od Boga”, rekla je za Mirror. “On je divna osoba koja je promijenila moj život na bolje. Dao mi je kćer i ona je jedna od najboljih stvari koje su mi se dogodile.”

Piper je rekla za Mirror da njezin put kao oporavku nije bio lak.

“U tim prvim danima, stvorila sam prepreke u svom umu kako se ne mogu vratiti na posao ili se ne osjećam privlačnom”, rekla je. “Kada sam bila neudana, a hodala sam se sa svojim sadašnjim mužem, mislila sam da mu se nikada neću svidjeti, da je veza s njim pogrešna, i da mu se ne sviđam. Zbog čega uopće izlazim s njim? Ali onda sam pomislila: Što imam izgubiti? Moja iskustva su me naučila da su povjerenje i radost naš izbor. Ne sreća u životu.”

NAJNOVIJE!