Cijeloj je obitelji poslao fotografiju s poroda
Snimka zaslona: TikTok

Ovo je priča o majci koja je bila užasnuta nakon što je njezin nespretni suprug cijeloj obitelji poslao fotografiju s poroda. Malo je reći da ostavlja jako malo prostora za “maštu”.

O čemu se radi najbolje govori jedan od komentara na video koji je pogledan stotina tisuća puta: “Mislio sam da se držiš za glavu jer ti je poslao fotku na kojoj si još uvijek raščupana nakon poroda, ali ovo je tako puno bolje!”

Naime, korisnica TikToka @venfreed otkrila je kako je njezin suprug cijeloj svojoj obitelji poslao fotografije iz rađaonice samo nekoliko trenutaka nakon što je njihov mališan došao na svijet.

No, ono što nije primijetio jest da je bolnička haljina njegove supruge i dalje bila navučena oko struka, a sve ispod bokova ostavljeno je “na volju”.

Snimka zaslona: TikTok

Osramoćena majka se prisjetila neugodnog trenutka

U videu “ispovijesti”, majka troje djece spušta glavu u ruke u nevjerici dok se prisjeća neugodnog trenutka.

“Sjećam se kad je moj suprug poslao slike cijeloj obitelji u grupi odmah nakon rođenja našeg sina, a da nije izrezao fotografiju – napisala je, a zatim podijelila dotičnu fotografiju, objasnivši da je bila “potpuno otkrivena od struka nadolje, dok su joj noge još u stremenima”.

Od tada komentari pljušte.

“Mislila sam da bi se ovo odnosilo na tvoje lice… kao da izgledaš raščupano nakon poroda i da to nije izrezana slika. Ali ovako je puno bolje”, primijetila je jedna djevojka, a druga dodala: ” Pa sad barem znaš da si dio obitelji.”

Bilo je i komentara poput “ubile bi svoje muževe” da im je on to napravio, ali i onih koji su se prisjetili sličnog događaja:

“Moji su poslali sliku kćeri kako izlazi iz mene. U pozadini su se vidjeli moji bubrezi”. prisjetila se jedna korisnica TikToka.

Porod je za očeve vrlo stresan, pa se ovakvi ispadi često mogu dogoditi. Želimo ovoj obitelji manje “nespretnosti” i obilje blagoslova u odgoju djeteta.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare