10 dana nakon što je rodila trojke žena je iznenada umrla. Kada je muž pronašao OVO u njezinoj kutiji s lijekovima, sve mu je bilo jasno

Majka je umrla 10 dana nakon što je rodila trojke. Sada se o njima brine njihov otac kojeg je iznenadilo ono što je pronašao u ženinoj kutiji s lijekovima.

Casi i Joey Rott upoznali su se 2004. godine na poslu i zaljubili. Dvije godine kasnije su se i vjenčali, a ubrzo i zasnovali obitelj. Nakon dvoje djece, 2015. godine Casy i Joey su saznali da će dobiti trojke.

To je značilo da će imati petoro djece mlađih od 7 godina. Dvije starije kćerke, Khloe (6 godina) i Tanley (2 godine), jedva su čekale dolazak novih članova obitelji. 29. siječnja 2016. godine Casi je donijela na svijet dva dječaka i djevojčicu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

5. siječnja, Casi je po prvi put držala svoje bebe, a po povratku kući, bračni par je proveo jutro pripremajući jaslice za bebe. Ipak, samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svijet, njihov život se promijenio u trenu.

Još u bolnici liječnici su otkrili da Casi ima ugrušak krvi u plućima, ali ubrzo nakon porođaja joj je bilo bolje. Daljnji testovi su pokazali da Casi nema više ugrušaka, ali da je njezino srce pod pritiskom.

U tom trenutku nije imala drugih simptoma, te je puštena kući. Ona i Joey su odlučili da probleme sa zdravljem ostave za sobom te se posvete obitelji, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudila ju je oštra bol u grudima.

Foto: The Kansas City Star
Foto: The Kansas City Star

Prema organizaciji “March of Dimes” ugrušci krvi češće nastaju tijekom trudnoće kako tijelo ne bi izgubilo previše krvi tijekom porođaja i zbog toga doktori ne preporučuju nikakve lijekove.

Protok krvi u nogama je slabiji tijekom trudnoće. To je zato što su krvne žile oko karlice uži, a maternica raste, te vrši pritisak na karlicu.

Ispostavilo se da je Casi bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji s hormonima i lijekovima poslije porođaja imali fatalno djelovanje.

Joey je ostao sam, u žalosti, da podiže svoje petoro djece kao samohrani otac. Ne postoje riječi kojima bi, kako kaže, mogao opisati šok i bol koji je osjetio kada je izgubio Casi.

Iako je bilo perioda kada je pomišljao da sebi skrati bol i odustane od svega, on se sada prilagođava životu s petoro djece.

Foto: The Kansas City Star
Foto: The Kansas City Star

Priznaje da je ponekad teško uspostaviti ravnotežu. Ipak, Joey je nevjerojatno jaka osoba i trudi se zbog svoje djece da bude otac za primjer.

“Moraš biti tu za svoju djecu. Ne možete tek tako odustati kada znate da petoro male djece ovisi o vama. Sada svu pažnju i odgovornost posvećujem ovim malim bićima, uspomena na njihovu majku sada živi kroz njih”, izjavio je Joey.

NAJNOVIJE!