10 jednostavnih lijekova koji pomažu u borbi protiv raka

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja „simptomi“ i vrh ledenog brijega.

Da bi tijelo dozvolilo ukorijenjivanje i rast kancerogenih stanica, potrebno je da se oslabi imunološki sustav, poveća toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih sastojaka u tijelu. Dokazi dobiveni znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotine poznatih i efektivnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote širom svijeta.

Naravno, izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini. Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK SIMPTOM, A NE UZROK!

Evo nekoliko vrlo jednostavnih lijekova koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja.

Ako poznajete nekoga tko se bori s rakom a nije upućen u ovo, pružite mu ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak.

Soda bikarbona

Jedna jušna žlica sode bikarbone i sok jednog organskog limuna sa dva i po decilitra vode nekoliko puta na dan, uspješno će smanjiti kiselost tijela. Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.

Sanguinaria canadensis

… ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija stanice raka i ne uništava one zdrave. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.

Chaga

…je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima proučava godinama. Pokazalo se da chaga mijenja imunološki sistem i da ima mnoga antikancerogena svojstva.

Vitamin D

Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka. Studija iz 2006. godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom stopom preživljavanja raka kod pacijentica koje se bore s rakom u post menopauzalnom periodu.

Biljni čaj Essiac

Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon čega su se pacijenti počeli nevjerovatno brzo oporavljati i liječiti. Čaj je kombinacija nekoliko antikancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo. Sve što pacijenti trebaju uraditi je da uzimaju ovaj čaj nekoliko puta na dan.

Ulje lana i mladi neiscijeđeni sir

Dr. Johanna Budwig, njemačka bio-kemičarka i liječnica je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka sa stopom od 90% izlječenja. Kombinacija lanenog ulja i mladog neiscijeđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa

Kanabinoidi u ulju kanabisa ubijaju stanice raka. Točka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju one zdrave stanice. Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojke.

Jod

85% svjetske populacije ima premalo joda u tijelu. Pošto se povećava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi. (Kako estrogen ne bi stvorio mutacije stanica i povećao stvaranje cista i tumora- zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogena.)

Melatonin

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka. U stvari, laboratorijske studije su pokazale kako melatonin „uspavljuje“ stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin također spriječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoline.

Izdanci brokule

Ovo povrće je vrlo značajno zbog svojih antikancerogenih svojstava. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka.

IZVOR:Vestinet

NAJNOVIJE!