ZA MUŠKARCE: 10 načina kako možete pokazati ženi da vam je stalo

Mnogi muškarci ne znaju kako pokazati ženi da im je stalo, pa bi im ovi savjeti mogli dobro doći:

1. Držite se svojih obećanja

Ako ste joj nešto obećali, potrudite se to obećanje ispuniti i to s ponosom. Velika su obećanja uglavnom puno važnija od svakodnevnih sitnica. Dajte joj do znanja da vam može vjerovati i u malim stvarima.

2. Pokažite joj da vam je stalo

Ne znam nijednu ženu koja ne voli čuti kako je cijenjena. Napišite joj zahvalnicu za sve, pa i najmanje stvari koje čini. Budite precizni, dajte joj do znanja da ste ju primijetili.

3. Recite joj da je lijepa

U svijetu ispunjenom reklamama i natpisima koji pokazuju svjetovnu definiciju ljepote, uvijek je dobro da podsjetite svoju damu kako je lijepa. To će joj dati sigurnost u vezi vaših osjećaja prema njoj, a i pokazati će joj da u njoj vidite ljepotu koju ona ne vidi.

4. Ostavljajte joj ljubavna pisma i pisamca

Shvatio sam da je element iznenađenja jako bitan u vezi. Pisanje pisama „tek tako“ uvijek je zabavan način da izrazite svoje osjećaje svakog dana.

5. Stalno joj se udvarajte

Nemojte odustati od udvaranja samo zato što ste već dugo zajedno. Veze koje izdrže i ojačaju tijekom vremena oslanjaju se na ovu ideju. Nemojte da vam rutina i komfor budu prepreka zabavi, uzbuđenju i novim stvarima.

6. Potrudite se na sastancima

Nemojte da kasne zajedničke noći budu ustajale i dosadne. Potrudite se da isplanirate sve, a to uključuje i kratka putovanja u kino i večeru. Isplanirajte neke igre, ili neke sitnice poput toga da ju iznenadite desertom. Neka vam spoj bude romantičan i zabavan!

7. Iznenadite ju kupovinom cvijeća

Možete li se sjetiti nečega o čemu je vaša dama nedavno govorila? Ovo je savršena prilika da ju saslušate kada vam govori. Otiđite u lokalnu trgovinu i kupite joj neke štikle koje je gledala ili joj kupite buket ruža za dnevnu obu.

8. Slušajte ju

Ništa ne kaže „volim te“ poput muškarca koji sluša svoju ženu. Uzmite si vremena saslušati ju kada govori. Bilo da govori o svojim problemima ili uspjesima, mnogo će joj značiti sama činjenica da ste sjeli i saslušali ju. Upitajte ju pitanja, umjesto pasivnosti nastojite ju aktivno slušati.

9. Radite stvari bez da vas zatraži

Odvezite njezin auto na pranje, usisavanje, ili joj spremite večeru. Učinite nešto što vam nije rekla da učinite. Preuzmite inicijativu u planiranju i pokažite svojoj ženi da ćete žrtvovati svoj dio dana za nju.

10. Upoznajte njezine prijatelje i obitelj

Je li vam zaista stalo do svoje žene? Onda si uzmite vremena upoznati ljude za koje tvrdi da su joj najbliži. Ako se potrudite upoznati prijatelje i obitelj svoje djevojke, pokazat ćete joj da ulažete sebe i da ste voljni činiti ustupke za nju.

Autor: Jarrid Wilson; Prijevod: Ida U.; Izvor: Faithit.com