11-godišnja kršćanska djevojčica u ”The Voiceu” ispričala priču kojom je zaprepastila gledatelje

11-godišnja kršćanska djevojčica je postala prava internet senzacija nakon svog nastupa u showu “The Voice Kids”. Svojom nevjerojatnom pričom o tome kako je završila u showu bježeći od prijetnji ISIL-a zaprepastila je gledatelje.

Mirna Hana, kalcedonska kršćanka i talentirana školarka, otpjevala je irački klasik te nastavila s naslovom temom iz Disneyevog Snježnog kraljevstva “Let It Go”. Na audiciji je u trenu oduševila žiri u Beirutu, kao i milijune gledatelja diljem svijeta. Video objavljen na YouTubeu do sada je pregledan gotovo 16 milijuna puta.

No prije samog nastupa u showu, Hana je je ispričala žiriju kako joj je život u Iraku bio u opasnosti jer su pripadnici Islamske države prijetili njoj i njezinoj obitelji.

“Nakon odlaska u Libanon, tata mi je rekao da me je ISIL htio oteti i ubiti. Od tada se bojim noću, te ne mogu spavati sama, niti biti sama”, ispovijedila se mlada pjevačica.

“The Voice je prilika da zapjevam svijetu te pokažem kako Irak nije samo mjesto gdje se ratuje – već postoje i lijepe stvari.” dodala je.

Ovako je izgledao Hanin nastup:

NAJNOVIJE!