„Da nije bilo Njega, bio bih mrtav“: 13-godišnjak kojeg je udarila munja zahvaljuje Bogu što ga je spasio

Nakon što je Josiaha Wiedmana udarila munja u El Mirage parku prošlog tjedna, on zahvaljuje Bogu što mu je spasio život.

„Da nije bilo Njega, bio bih mrtav“, rekao je, „To je pravo čudo.“

„Osjetio sam snažnu toplinu te se sve zamračilo“, rekao je Josiah prisjećajući se osjećaja u trenutku kada je munja udarila njegovo tijelo, „Osjećao sam se kao da je netko neprestano zabadao igle u mene“, dodao je.

Kada je pao na zemlju, udario je glavom i zadobio potres mozga. Na svu sreću, susjed je vidio sve što se dogodilo te ga je počeo oživljavati.

Kada je Josiah premješten u bolnicu, bio je u induciranoj komi 3 dana, ali se probudio te se brzo oporavlja.

Struja koja je prošla kroz njega bila je dovoljna da mu u potpunosti zaustavi srce, no srećom, organi mu nisu oštećeni. Josiahova majka vjeruje da je većina snage struje prešla u skateboard koji je njezin sin držao u trenutku nesreće.

Samo nekoliko dana nakon što ga je udarila munja koja ga je mogla ubiti, Josiah je izašao iz bolnice.

Iako će morati ići na neke govorne i tjelesne vježbe, očekuje se potpuni oporavak.

Doktor Egan iz dječje bolnice u Phoenixu je izjavio da nikada nije vidio osobu koja se tako brzo oporavila od udara munje kao što je to slučaj sa Josiahom.

Josiah se sada osjeća pomalo kao Superman nakon proživljenog događaja i brzog oporavka.

„Sada se osjećam kao Superman“, rekao je Josiah, „Čovječe, preživio sam“, nastavio je, „Bio sam mrtav skoro 15 minuta. Ajme. Pobijedio sam smrt.“

IZVOR:Faithit