15-godišnjak daje život kako bi spasio svog mlađeg brata od utapanja
Snimka zaslona: TikTok

Lex Brown nije dugo išao u svoju novu školu, ali postojala je barem jedna stvar koju bi vam svatko mogao reći o njemu: jako je volio svoju obitelj. Dao je život da spasi mlađeg brata.

Dok se igrao u rijeci Wabash, njegovog 9-godišnjeg brata odnijela je struja. Bez oklijevanja, tinejdžer je skočio za njim. Iako je Lex bio uspješan u guranju svog mlađeg brata prema sigurnom, struja ga je povukla i utopio se.

Od tog dana, obitelj i prijatelji spominju ovog mladog heroja. Nedavno je u njegovu čast održana komemoracija. Mnogi su dijelili lijepe riječi o Lexu. To uključuje Darina Simpsona, ravnatelja srednje škole.

“Sve s Lexom bilo je orijentirano na obitelj”, rekao je ravnatelj. “Kad god su ga pitali koji su mu hobiji, ili je išao na pecanje sa svojim mlađim bratom ili je učio malog brata kako da radi ovo ili ono. Njegov je plan nakon srednje škole bio posjedovati vlastitu trgovinu kako bi mogao raditi s mamom.”

Na društvenim mrežama također možete pronaći postove pune ljubavi u Lexovu čast, poput videa u nastavku.

@disonthebeast On June 29, 2024 Lex Brown without hesitation jumped into the river to save his 9yr old brother. Lex was able to push his brother to the bank but the current claimed lex. Lex was 15yr old full of life and taking on every day with a smile and all kinds of jokes. He was my brother’s best friend. He will be missed. @Casey Clark #giveheavensomehell #rip ♬ original sound – Chris Sanders

“Lex je imao 15 godina, bio je pun života i proživljavao je svaki dan s osmijehom i svakakvim šalama”, piše Chris. “Bio je bratov najbolji prijatelj. Nedostajat će nam.”

Počivaj u miru, Lex Brown.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare