Malena beba je kihnula, no riječi koje je izgovorila nakon toga osvojile su internet

Bebe su preslatke. Od štucanja do mažnje, kupanja i pravljenja velikih koraka – čini se da ne postoji ništa što oni učine, a da nije odlično.

Kada je majka otkrila da njezin dječak zanimljivo reagira na kihanje, brzo je sve snimila. Nije imala pojma da će taj video postati popularan u samo nekoliko minuta.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Prema Parents Magazine, male bebe kišu više od odraslih osoba. Razlog tomu je činjenica da nemaju drugi način da očiste svoju nosnu šupljinu i riješe se prljavštine.

Časopis ujedno objašnjava da bebe kišu više nakon dojenja. To se događa jer je jedna nosnica uvijek naslonjena na majčino tijelo tako da mogu disati samo na drugu nosnicu.

Čim je beba prestala jesti kihnut će kako bi lakše disala. Preslatko je kada beba kihne, bez obzira na razlog.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Zbog toga je vjerojatno kihnula i beba Gabriel Jones. On je toliko puta kihnuo i čuo svoje roditelje da govore “oh no” nakon toga da je pokušao imitirati njihovu reakciju.

Čim je prestao kihati, pogledao je izravno u kameru i rekao “oh no” (oh ne). Ta je reakcija bila preslatka, a majka se slatko nasmijala.

Ako može formirati riječi u ovako mladoj dobi zasigurno će imati svijetlu budućnost. Ne samo da je sladak, nego je i jako pametan.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Video je pregledan preko 4 milijuna puta. Ne samo da je njegovo kihanje preslatko, nego i njegova reakcija na kihanje.

Čak je i njegov tata napisao na YouTube-u: “Teško je ovo ne voljeti”. Ako već niste pogledali ovaj video, sada morate. Uljepšat će vam dan.

Pogledajte preslatku reakciju ove bebe u priloženom videu.

Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...
Prometni policajac je pronašao napušteni klavir, a ono što je učinio s njim nas je oborilo s nogu Stavio je jednu ruku na tipke, a tada je dodao i drugu. Ono što je slijedeće učinio potpuno nas je oborilo s nogu.

IMAŠ KOMENTAR?