Prvi put je dopustila dečku da je vidi s ožiljcima: Njegova reakcija ju je iznenadila

U ovom viralnom videu djevojka iz Nigerije na koju se dok je bila mala izlio lonac vrelog ulja je prvi put dopustila dečku da je vidi s ožiljcima.

Kada je imala samo devet godina, na Shalom Nchom i njenu sestru izlio se lonac vrelog ulja u radnji njezine majke u rodnoj Nigeriji.

U bolnici je provela nekoliko mjeseci, a zatim je otputovala u Ameriku gdje je podvrgnuta nizu operacija.

Zbog nesreće je ostala bez kose, a tragovi opekotina i dalje se vide po njezinim ramenima, prsima i licu. Zbog toga ova 22-godišnjakinja, koja je pokrenula YouTube kanal pod nazivom Shalom Black, rijetko izlazi iz kuće bez slojeva teške šminke na licu i perike na glavi.

U videu koji je objavila priznala je da su njezine ozljede i ožiljci bili toliko teški da se nerijetko pitala hoće li ikada naći muškarca koji bi je oženio.

Protiv svega borila se šminkom, perikama i odjećom koja je skrivala njezine ožiljke, no sad, kako kaže, želi biti slobodna.

“Počela sam raditi na sebi kako bih bila sigurna i samopouzdana, želim se osjećati slobodno. Želim raditi ono što hoću. Želim nositi odjeću koju hoću. Prije sam uvijek nosila duge rukave, zbog ožiljaka”, priznala je.

U videu se pojavljuje njezina simpatija J, dečko koji je nikad nije vidio bez šminke i perike. Priznala mu je da joj se sviđa, a i on je rekao da je “slatka i jako lijepa”.

“Vidjela sam komentare da zavaravam dečka, jer kad se probudi ujutro pokraj mene i vidi me bez šminke, neće htjeti više biti sa mnom”, rekla je, na što je J uzvratio da to nije istina.

Potom mu je dodala vlažne maramice, a nakon što je skinuo šminku s njezinog lica, zagrlio ju je i rekao da je prelijepa.

NAJNOVIJE!