Zbog greške koju mnogi od nas svakodnevno radimo je izgubio život u sekundi. Ovo treba biti svima opomena!

mobitel u vožnji

Jonas ima 24 godine, a kao i svaka mlada osoba voli slušati glazbu i razgovarati s prijateljima na pametnom telefonu. On će ubrzo proći kroz iskustvo koje će promijeniti njegov život.

Ovaj video jezgrovito i dramatično pokazuje jedan od najvećih problema suvremenog doba. Svako tko posjeduje pametni telefon treba razmisliti o ovome i izvući potrebnu lekciju!

Pogledajte i podijelite ovaj video s prijateljima:

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...

IMAŠ KOMENTAR?