Baka je mislila da umire, a onda su liječnici otkrili što su pronašli u njoj

Baka je mislila da umire zbog trbuha koji joj je rastao i bolova koje je osjećala. Nakon pregleda liječnici su otkrili što su pronašli u njoj.

Mora da je neopisivo uzbudljivo kada osoba sazna da će postati baka ili djed po prvi put. Vaša beba će imati bebu. Možda se prisjetite vremena kada su vaša djeca bila malena.

U vašim mislima, možda ih zamišljate kako se igraju i trče kao djeca. No sada će i oni imati svoju djecu.

Za Alison Dent i njezinog Roberta, vijest da će postati baka i djed bila je neopisivo uzbudljiva. Alisonina je sreća bila kratkog vijeka jer je nedugo nakon sretnih vijesti počela osjećati užasne bolove u trbuhu.

Vjerujući da umire, brzo je otišla u bolnicu. Ništa nije moglo pripremiti ovaj par za ono što su im liječnici rekli.

Foto: Thesun.co.uk
Foto: Thesun.co.uk

Alison je uvijek imala zdravstvenih problema. Prije više od dvadeset godina, nakon što je rodila svoje jedino dijete, Kylie, probudila se usred noći. Njezine su plahte bile natopljene krvlju.

Probudila sam se jedno jutro prekrivena krvlju

„Probudila sam se jedno jutro prekrivena krvlju“, prisjetila se Alison za The Sun, „Ništa me nije boljelo, no plahte su bile promočene. Užasno sam krvarila. Tek sam nakon mjesec dana bila primljena kod liječnika gdje su testovi otkrili da imam izrasline na vratu maternice.“

Zbog tih cisti Alison su morali odstraniti dio vrata maternice što je značilo da više ne može imati djece. Ona i Robert su bili vrlo tužni jer su željeli još djece. No bili su zahvalni za svoju Kylie te su ju odgojili u ljubavi.

Bili su presretni kada im je Kylie obznanila da je trudna. No tada je Alison počela osjećati užasne bolove u trbuhu.

„Otišla sam do liječnika, a dva mjeseca nakon što nam je Kylie rekla da je trudna, dijagnosticiran joj je IBS (sindrom iritabilnog crijeva)“, objasnila je.

Alisonin je trbuh nastavljao naticati i povećavati se. Liječnici nisu bili previše zabrinuti jer su pretpostavili da je uzrok tome IBS.

„Moj je trbuh nastavljao rasti“

„Moj je trbuh nastavljao rasti, zglobovi su mi otekli te su me i grudi počele boljeti“, rekla je Alison, „Čak sam mogla osjetiti i nekakvo kretanje u trbuhu“, prisjetila se da je to rekla i liječnicima.

Mjeseci su prošli. Kylie je rodila predivnu djevojčicu koju je nazvala Caseylee. Alison je željela biti sretna zbog njezine obitelji. No bojala se da bi njezino vrijeme s unukom moglo biti kratko.

Nije prošlo ni tri mjeseca, a Alison su morali prevesti u bolnicu jer je osjećala užasne bolove u trbuhu. Liječnici su napravili još testova te su pronašli još jednu cistu. Tada su ju odlučili pobliže testirati.

Nevjerojatno je, ali Alison je dobila vijest koja ju je potresla do same srži, a koja je došla 26 godina nakon što je saznala da ne može imati djece.

Foto: Thesun.co.uk
Foto: Thesun.co.uk

„Nije cista. To je beba.“

„Bila sam trudna 32 tjedna, a nisam imala pojma. Nisam imala smrtonosnu cistu niti IBS – moj natečeni trbuh bila je iznenadna beba“, kaže Alison.

Kratkih osam tjedana poslije Alison je rodila dječaka Bobbija: „Nikada nisam bila sretnija. Mislila sam da umirem no dobila sam ovog malenog slatkiša.“

Kakav su predivan blagoslov Alison i njezina obitelj primili. Moramo zapamtiti da Bog ima plan za svakoga od nas. Čestitke sretnoj obitelji!

NAJNOVIJE!