5 načina na koje muževi uništavaju ženu i brak, a toga nisu svjesni

Čineći ovih pet stvari muževi nesvjesno uništavaju svoju ženu i u konačnici brak. Svi muškarci trebaju pripaziti na njih!

Nije lako biti muškarac u današnje doba. Od modernih se muškaraca očekuje da budu osjećajni, brižni i da izražavaju svoje osjećaje, dok se u isto vrijeme od njih očekuje da budu snažni, da štite i da mogu popraviti sve što se pokida.

Muškarci ne smiju biti preosjetljivi jer neće biti dovoljno dobri zaštitnici. S druge strane, ne smiju biti previše zaštitnički nastrojeni jer neće biti dovoljno osjetljivi.

Kao muškarci, nastojimo održati ravnotežu između brige i snage. I, s obzirom da je granica vrlo tanka, česti su neuspjesi.

Ponekad radimo i stvari koje uništavaju naše žene i ubijaju naš brak, a ovo je pet takvih stvari.

1. Ne donosite kruh na stol

Kao muškarcu dužnost vam je zarađivati za vašu obitelj, bez obzira radi li vaša žena ili ne. Ponekad to znači prekovremeni rad da se vaša djeca mogu upisati na trening, a ponekad to znači da trebate pregristi jezik kada vam je šef loš zato što stabilnost obitelji ovisi o vašem poslu. Ali sve se to isplati kada se navečer vratite kući i svi vas dočekaju sa smiješkom.

2. Pesimizam

Otkako ste bili dijete govorili su vam da „stisnete zube“, da „ne plačete kao curica“, da prihvatite činjenicu da se u životu događaju loše stvari. Ovo je nekad dobar savjet, ali vaša supruga treba biti optimist. Vaša će veza trebati predaha od silnih neuspjeha, loših osjećaja i zdravstvenih problema. Vaša žena ne treba nekog tko će joj govoriti da prestane plakati, treba joj rame za plakanje.

VIDI OVO: 5 načina na koje žene uništavaju supruga i brak, a toga nisu svjesne

3. Uskraćivanje fizičke pažnje

Da, i muškarci ovo čine. Fizička pažnja nije samo seks. To je i davanje zagrljaja prije posla, držanje ruke niz ulicu i intimno grljenje dok gledate film na kauču. Ako joj uskraćujete sve to, uskraćujete joj pažnju na kojoj ona buja. Pažnja koju iskazujete u spavaćoj sobi nikada neće moći nadomjestiti fizičku privrženost koju joj pokazujete izvan bračnog kreveta.

Foto: Videoblocks.com
Foto: Videoblocks.com

4. Stavljanje u drugi plan

Od stotine žena koje znate i desetke onih s kojima ste izlazili, vaša je žena ona koju ste odabrali za ostatak svoga života. Ona treba znati da ste ju odabrali namjerno. Svaki puta kada visite na mobitelu dok ste s njom vani, i svaki puta kada kasnite s posla bez poruke i obavijesti, šaljete joj poruku da vam nije bitna. Ona želi da vam je stalo do nje kao i prvog dana vašeg braka.

Vaš je posao bitan, ali nemojte zaboraviti zbog koga radite. Sjetite se da ništa na vašem mobitelu nije bitnije od ljudi koji vas okružuju.

5. Ne govorite njezinim jezikom

Žene imaju potrebu znati da su voljene i da ste zahvalni što ju imate. Uobičajeno je mišljenje da ljubav pokazujete tako što svakoga dana odlazite na posao i donosite plaću, pa se ne trudite učiniti više od toga (osim na Valentinovo).

Ali njoj treba više od toga da bi osjetila vašu ljubav i trebate joj pokazati da ćete učiniti sve za nju. Stoga, uzmite si malo više vremena i napravite nešto posebno za nju. Pošaljite joj poruku tijekom dana ili joj donesite cvijeće poslije posla. Iznenadili biste se reakcijama.

NAJNOVIJE!