ISPUNJENO PROROČANSTVO? U Izraelu nakon 2.000 godina rođena crvena junica koja će označiti početak izgradnje Trećeg Hrama

U Izraelu je nakon 2.000 godina rođena crvena junica, a njeno rođenje je za mnoge ispunjenje proročanstva o izgradnji Trećeg židovskog Hrama.

Židovi i mnogi evanđeoski kršćani i teolozi vjeruju da Drugi dolazak (za Židove prvi) Isusa i sudbina čovječanstva ovise od samo jedne, već tisućama godina nerođene crvene junice koja bi označila završetak izgradnje Trećeg Hrama na koji bi trebao zasjesti židovski Mesija ili Antikrist (po nekim teolozima) što će dovesti do početka apokalipse, u svakom slučaju.

U Izraelu već skoro dvije tisuće godina nema crvenih krava – a sam ritual pročišćenja koji je moguć samo s crvenom junicom bez mane u povijesti je obavljen samo devet puta.

Kada se 1996. u Haifi otelilo jedno sasvim crveno tele, kolumnist izraelskog dnevnika “Haarec”, tražio je da savršeno tele koje može izazvati krvavi vjerski rat – poslije ritualnog pranja i žrtvovanja, sljedeći korak bi bio rušenje Al Aksa džamije, trećeg najsvetijeg mjesta za muslimane, koja sada zauzima mesto Solomonovog i Herodovog hrama – bude odmah ubijeno i uništeno.

PROČITAJTE: Ono što Biblija govori o izgradnji trećeg židovskog Hrama će vas protresti do srži

Veliki strahovi i nade su raspršeni kada je tele koje je moglo promijeniti svijet, promijenilo boju repa u bjelkastu.

Sve do sada, kad je u Izraelu nakon 2 tisuće godina rođena crvena junica koja je upravo prolazi sva ispitivanja u Hramskom izraelskom institutu, te se očekuje da će, ako je junica bez mane, Hramski institut objaviti da je proročanstvo ispunjeno te da se može započeti na Trećeg hrama.

Izgradnja hrama naime može početi nakon što crvena junica posebnim ritualom pročišćenja bude žrtvovana, izvijestili su vodeći svjetski mediji (thesun.co.uk).

Koliko god zvučalo banalno rođenje crvene junice označava kraj vremena prema nekim biblijskim i židovskim tekstovima.

Mnogi zapravo vjeruju da nakon 2 tisuće godina rođena crvena junica znak nadolazeće apokalipse i da nije slučajno da se otelila samo nekoliko mjeseci nakon što je američki predsjednik Donald Trump Jeruzalem proglasio glavnim gradom Izraela.

Također, Trump je i obećao pomoći u gradnji Trećeg židovskog hrama za dolazak Mesije, s obzirom da blisko surađuje s evanđeoskim kršćanima koji Židovima pomažu izgradnju hrama i ispunjenje biblijskih proročanstava.

https://www.youtube.com/watch?v=GpUJ-OgUwds

Pročitajte cijeli članak >>

IZVOR:Dnevno.hr

NAJNOVIJE!