Majka je odgojila 3 normalne djevojke, ali 30 godina kasnije liječnici im otkrivaju neočekivanu istinu

Sestre Katie, Cassie and Kristal su od najranijeg djetinjstva suočene s nezamislivim poteškoćama kada je njihovoj majci, Ellen, prije 20 godina dijagnosticiran rak jajnika. Djevojčice su većinu svojih godina provodile u zabrinutosti i patnji. Također su izgubile oca i svoj dom.

Milošću Božjom, Ellen se rak povukao, no nekoliko godina poslije noćna mora se vratila na neočekivani način. Prije tri godine, u 30. godini, Katie je dijagnosticiran rak crijeva zbog čega je godinama morala odlaziti na kemoterapije.

Njezine dvije sestre i majka su ostale s njom dok je prolazila kroz najteže razdoblje svog života.

U trenutku kada je obitelj počela misliti da je najgore iza njih, Katienim dvjema sestrama, Cassie i Kristal, je dijagnosticiran rak dojke. Nevjerojatno je da je svim sestrama dijagnosticiran rak unutar samo šest tjedana. Liječnici su ostali potpuno zbunjeni zbog naizgled beskrajne borbe obitelji s ovim teškim bolestima.

Sada s vlastitim muževima obiteljima, Katie, Cassie i Kristal su već prošle puno toga. Ideja da uzmu odmor od svega izgleda da je bila nemoguća. Prije dvije godine, voditelji australskog radio showa “Give Back” su čuli za priču ove izvanredne obitelji.

Znali su kako moraju pomoći, a ono što su učinili je iznad svih očekivanja.