5 vjerskih filmova za hladne zimske dane

Vjerski filmovi se produciraju u svrhu inspiriranja i jačanja vjere, a mi vam nudimo nekoliko njih koji će vam ugrijati srca tijekom hladnih zimskih dana.

Dodir majstorove ruke

Dodir majstorove ruke je nadahnjujući kratki film, koji na slikovit način objašnjava potencijal koji postoji u svakoj osobi, a koji je često zapostavljen i neiskorišten.

Zaboravljen

https://player.vimeo.com/video/215410014

Godine 1872, revolveraš John Henry Clayton (Kiefer Sutherland) se povlači i vraća u svoj rodni grad u nadi da će popraviti odnos sa svojim ocem, svećenikom Claytonom (Donald Sutherland).

Međutim, uskoro saznaje da je grad u previranju jer je najavljeno da će kroz to područje prolaziti pruga i sada kriminalne bande teroriziraju lokalno stanovništvo koje odbija prodati svoju zemlju.

John Henry je jedini koji ih može zaustaviti, ali njegov otac ne želi da se on vrati takvom načinu života…

Bog nije mrtav 2

https://player.vimeo.com/video/244515942?

Nakon što srednjoškolska profesorica na predavanju povijesti spomene Isusa, izbija skandal kojim će se pokušati sudski zabraniti ikakvo vjersko spominjanje u školama.

Nema veće ljubavi

Jeff i Heather Baker su bili sretno vjenčani, sve dok, u najvećem trenutku slabosti Heather nije napustila Jeffa, ostavivši ga da sam odgaja njihovog sina.

Deset godina kasnije, Božjom voljom, oni se ponovno sreću. Pred njima su opraštanje, pomirenje i ponovno prihvaćanje.

Uzvišeni život

https://player.vimeo.com/video/141151463?

https://player.vimeo.com/video/141872626?

“Uzvišeni život” je dirljiva priča o nadi, ljubavi i obiteljskim vrijednostima i dugo očekivani nastavak nagrađivanog filma “Posljednji poklon“.

Više filmova možete pogledati na OVOM LINKU!