stvari muževi vole kod svojih žena
Foto: Unsplash

Postoje određene stvari o ženi koje muž smatra neodoljivima. Donosimo popis 7 stvari koje muževi potajno vole kod svojih žena.

Vjerojatno se njima neće hvaliti svojim prijateljima. I ne namjerava o tome objaviti šaljivu objavu na Facebooku ili Instagramu. Zapravo, većina muževa radije bi ovaj popis držala u tajnosti.

7 stvari koje muževi potajno vole kod svojih žena

1. Privlačan vam je

Jedna od glavnih stvari koju vaš muž smatra privlačnom je to što vas privlači. Muškarac želi biti u blizini žene koja čini da se osjeća kao da pobjeđuje.

Kada supruga kaže svom mužu koliko je ponosna na njega, koliko se njegov trud isplatio, koliko ga obitelj cijeni i da nema nikog kao što je on, to mu puno govori. Dajte mu do znanja da je još uvijek zgodan i izvrstan u onome što radi.

2. Vaš hod s Bogom

Vidio sam kako se muškarci čude dubini odnosa svojih žena s Bogom. Oni se ponekad pitaju mogu li se ikada tako osobno pozabaviti Bogom. Kada imate predani život s Kristom i kada vas kontrolira Njegov Duh, vaš će život proizvesti plodove Njegovog Duha (Galaćanima 5, 22-23). Koji muškarac ne želi juriti za ženom koja je istinski radosna, mirna, strpljiva, ljubazna, dobra, vjerna, nježna …?

3. Vaša samouvjerenost

Samouvjerena žena zna tko je i kamo ide. I muž to cijeni! Bez obzira na to što mislite o svojoj težini, obliku tijela, velikim koljenima, malim prsima, celulitu … ili bilo čemu drugome, vaš muž ne vidi sve nedostatke na tijelu za koje mislite da su tako očiti. On ne analizira niti kritizira vaše tijelo ni približno koliko vi. Zapravo, muške su oči prilično “slijepe” kada su u pitanju vaše fizičke (i često pretjerano naglašene) mane.

PROČITAJTE: 6 ženskih ponašanja koja muškarci jako vole

4. Vaša sposobnost flertovanja

Svaki muž voli da imate samopouzdanja – i inicijative – da flertujete s njim, čak i kada je zaboravio kako. Flert nije razgovor o tome što vas dvoje morate raditi po kući. To je više kao da ga podsjetite na nešto čemu se kod njega divite ili da mu kažete da je izvrstan u nečemu. Muževi vole to jačanje ega – posebno od svojih žena – ali rijetko će to priznati.

5. Vaš pozitivan stav

Vaš muž voli pozitivan stav, ali nije isključivo da vam se neće suprotstaviti kada ste negativni. Kada čovjek može računati na osmijeh ili ljubaznu riječ kada prođe kroz ulazna vrata, puno će više iščekivati ​​povratak kući. Jedan je muškarac rekao: “Moja žena je vrlo fina, ljubazna i puna ljubavi prema drugima. Uvijek ima dobar odgovor za ljude i nikada ne govori negativno ni o kome.” Ugodno je biti u blizini pozitivnih ljudi.

6. Vaša podrška

Dok vaš muž ima drugačije interese od vaših i treba vrijeme za sebe, voli kada mu se žena s vremena na vrijeme pridruži u njegovoj strasti. Ako trenira neki sport, bit će mu drago ako dođete na tekmu … Ako voli raditi neke poslove vani, oduševit će ga vaša pohvala.

7. Vaša pouzdanost

U svijetu u kojem jedan od dva braka završava razvodom, vaša pouzdanost, postojanost i predanost vašem mužu su nešto što on cijeni više nego što vi znate. Jedan mi je muž rekao: “Moja žena mi je predana. Nikada nije razmišljala o tome da ne bismo zajedno riješili problem. To je vrlo privlačno. To je nešto što mi treba. I to je još jedna stvar koju volim kod nje.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare