Kada djevojčica zaplače, iz oka joj ne teku suze: Liječnici ne znaju što joj se događa

Kada djevojčica iz Indije zaplače, iz oka joj ne teku suze, već kamenje. Liječnici pokušavaju riješiti njezin misterij i još uvijek ne znaju što joj se događa. 

Petnaestogodišnja djevojčica iz Indije navodno je u posljednja dva mjeseca izbacivala kamenčiće iz očiju kad god bi plakala, a liječnici za to nemaju nikakvo medicinsko objašnjenje.

Prema navodima obitelji, sitno kamenje joj je počelo ispadati iz očiju 17. srpnja ove godine i od tada bi svakodnevno isplakala između 10 i 15 kamenih suza. Za više od dva mjeseca, roditelji su prikupili više od 70 ovakvih “suza”.

Kamenje joj se, prema navodima, pojavljuje od ujutro oko 6 sati do večernjih sati, dok noću nema ovakvih problema.

U kratkom videu koji je prije nekoliko dana postao viralan, može se vidjeti kako se Chandni pojavi kvržica na gornjem kapku kad god krene plakati, a uz suze joj ispadne i kamen za koji tvrdi da je ne žulja, niti je boli, prenosi Oddity Central.

Oftalmolozi smatraju da tako nešto nije moguće

Članovi njezine uže obitelji iz sela Gadiya Balidaspur u državi Uttar Pradesh su uvjereni da djevojčica zaista plače kamene suze, ali oftalmolozi su nepokolebljivi u stavu da tako nešto nije moguće.

– Ovako nešto nije zabilježeno u medicinskim udžbenicima. S medicinske strane ovo je nemoguće, jedino ukoliko namjerno ubacuje kamenčiće u oči ili je netko nagovara da to radi kako bi privukla pozornost, što bi moglo biti vrlo opasno – naveo je lokalni oftalmolog.

Chandini roditelji zbog siromaštva ne mogu poslati djevojčicu na pregled kako bi se zaista utvrdilo šta je u pitanju i eventualno riješio misterij.

NAJNOVIJE!