Bebino tijelo nađeno u zamrzivaču, a majka je nekoliko dana ranije objavila sotonističku fotografiju

Tijelo tromjesečnog dječaka Kevina Johna Pattena iz Australije pronađeno je u srijedu u zamrzivaču, umotano u plastičnu foliju.

Nekoliko dana ranije, “problematična” majka Kylie Patten objavila je uznemirujuću fotografiju mališana na Facebooku sa sotonističkim slikama demona i insekata na njegovom licu, prenosi Mirror.

Rođak kojega je fotografija zabrinula obavijestio je policiju koja je došla do jezivog otkrića u mirnoj ulici gradića Corowa. Susjedi su, kako prenose mediji, tijekom noćnog pretresa čuli mučno vrištanje.

Zamrzivač je zaplijenjen, a obitelj je napustila imanje, koje je i dalje mjesto zločina, a forenzičari su i u petak pretraživali vrt iza kuće. Unutar kuće, istražitelji su se morali probiti kroz strašan nered, uključujući kaveze za nošenje mačaka, kotače automobila i uvenule biljke.

Nakon Kevinovog rođenja u studenom, Kylie je preplavila svoju stranice na društvenim mrežama fotografijama novorođenčeta i redovno opisivala njegov kratki život. U jednoj objavi pre smrti dječaka opisala ga je kao “slatkog”. U ožujku prošle godine objavila je fotografiju pozitivnog testa na trudnoću i napisala „Mama te voli“.

Smatra se da Kevinov otac živi van grada i tek je prije nekoliko tjedana obaviješten o rođenju njegovog djeteta.

– Ponosna sam, izgledao je tako prokleto slatko, morala sam…“, napisala je 6. siječnja uz snimke dječaka koji je bespomoćno gledao u nju. Većinu njenih postova lajkala je samo ona sama.

VIDI OVO: Što je sotonizam i što vjeruju sotonisti? Otkrivamo istinu o njima!

Ponekad je objavljivala postove o svojim mačkama, a jednom je postavila fotografiju groba pokojnog brata pišući: „Još mi nedostaje moj brat blizanac”.

Pretpostavlja se da je majka, koja navodno ima probleme s mentalnim zdravljem, živjela sa svojim roditeljima posljednjih šest mjeseci. Na njihovoj adresi je pronađeno Kevinovo tijelo. Ipak do posljednjih mjeseci trudnoće, živjela je sama u drugoj kući, ali također u vlasništvu njenih roditelja. Tamo su susjedi rekli kako su bili zabrinuti zbog uvjeta u kojima živi i nestabilnog ponašanja.

– Mislio sam kako ću moći pomoći kada ona dobije bebu, ali ona se odselila. Taj jadni dječak – rekao je jedan susjed.

Kylie također ima dvije starije kćerke iz prethodnog braka, od kojih najstarija ima oko 24 godine i ima svoje dijete.

NAJNOVIJE!