Žena rodila 22 djece – najstarije ima 34, a najmlađe 2 godine

“Užasavam se pomisli na prazno gnijezdo", kaže majka.

Žena iz Velike Britanije koja je rodila 22 djece sada želi prestati rađati. Nekada su živjeli skromno, a danas žive u luksuzu. Najveća britanska obitelj Radford živi u engleskom gradu Morecambeu, a toliko su popularni i neobični da imaju svoju emisiju “22 Kids and Counting”.

Osim vlastite djece, Sue i Noel već imaju 11 unučadi, a Sue je 2022. godine rodila svoje 22. dijete.

Sue, koja je provela nevjerojatnih 16 i pol godina svog života trudna, otkriva da bi voljela proširit svoje potomstvo i posvojiti djece. Objašnjava: “Uživamo biti okruženi djecom, pa bih ih voljela posvojiti ili udomiti. Nemamo više svoje pa je to definitivno nešto o čemu bismo razmišljali kad naši budu stariji.”

A s još jednim od njezine najstarije djece koja će napustiti dom, Sue priznaje da se obiteljska dinamika mijenja.

“Užasavam se pomisli na prazno gnijezdo, ali znam da će se to jednog dana dogoditi. Ne možete zadržati svoju djecu – kada ih volite, morate im dopustiti da žive svoje snove.”

Upoznajte najveću obitelj u Velikoj Britaniji: Imaju 22 vlastite djece
Snimka zaslona: Facebook/The Radford family

Par se rano vjenčao

Ljubavna priča nje i supruga Noela započela je prije 35 godina kada su se upoznali kao tinejdžeri u Kendalu u Lake Districtu. Vjenčali su se 1992., kada je Sue imala 17 godina, a Chris, koji sada ima 34 godine, već je stigao.

Zanimljivo, nikada nisu imali blizance ili trojke, što je čest slučaj kod parova koji imaju puno djece.

Sue je aktivna u humanitarnim projektima te je odlučila svu odjeću za novorođenčad podijeliti obiteljima u potrebi.

Rano su stupili u brak
Snimka zaslona: Facebook/The Radford family

Imaju pekaru

Supružnici Radford vode obiteljski posao u Lancashireu – pekaru pod nazivom Radford’s Pie Company. Nude engleski specijalitet, mesne pite prekrivene hrskavom koricom tijesta, koje Englezi jako vole. Svoju djecu uključuju u obiteljski posao, koji će preuzeti njihova 26-godišnja kći Chloe.

Radfordovi su zvijezde jedne lokalne televizije i iznimno su aktivni na Facebooku, YouTubeu i Instagramu, gdje imaju veliki broj pratitelja iz cijelog svijeta. Tu redovito objavljuju priče iz života svoje obitelji.

NAJNOVIJE!