Bivši sotonist koji je postao kršćanin otkriva 'đavlov bojni plan'
Snimka zaslona: Instagram

Bivši sotonist i jedan od osnivača sotonističkog pokreta u Južnoafričkoj Republici koji je imao nadnaravni susret s Isusom Kristom te odrekao se okultnog kaže da je sada u misiji osposobljavanja kršćana da se “shvate i razumiju đavlov bojni plan” u posljednjim danima.

Riaan Swiegelaar, bivši svećenik u Južnoafričkoj sotonističkoj crkvi (SASC), odstupio je sa svoje pozicije u svibnju 2022., no nedavno je na društvenim mrežama otkrio zašto je odlučio da je sada vrijeme da otkrije što je “iza zavjesa” sotonističke crkve, prenosi CBN News.

“Ne osjećam da je naš rat protiv fizičkih ljudi. Osjećam da je naš rat u duhu i ono što mi je Bog otkrio jest da se nalazimo u vremenu u kojem je to ključno”, objasnio je. “Živimo u vremenu (Knjige) Otkrivenja. Stoga je vrijeme da se ove informacije iznesu na način s poštovanjem”, rekao je.

“Opremit ćemo duhovne ratnike da se nose i razumiju đavlov borbeni plan”, dodao je.

Kako je CBN News prethodno izvijestio, Swiegelaar je bio uključen u neki oblik kršćanske službe prije 20 godina prije nego što je postao ateist. Zatim se okrenuo sotonizmu 2018.

“Upleo sam se u sotonizam jer je to u to vrijeme rezoniralo sa mnom, bio sam vrlo slomljen i tužan, a da toga nisam bio svjestan. Mislim da je razlog zašto mnogi ljudi rezoniraju sa sotonizmom taj što dolaze iz vrlo slomljenog mjesta… to je jedna stvar svima nam je zajedničko”, podijelio je u videu 2022.

Iskusio je bezuvjetnu Isusovu ljubav

Swiegelaar je objasnio da se odrekao sotonizma nakon što je iskusio bezuvjetnu ljubav Isusa Krista.

“Nikad nisam upoznao bezuvjetnu ljubav u cijelom svom životu i do danas, postoje samo četiri kršćanina u cijelom mom životu koji su mi pokazali što je bezuvjetna ljubav. Želim zahvaliti tim četvero ljudi. Riječi ne mogu izraziti što ste učinili za ja”, rekao je.

“Pokazati nekome ljubav je sve. To nije jednostavna stvar. Pokazali ste mi sve. Pokazali ste mi Kristovu ljubav. Vidio sam to u vama”, dodao je Swiegelaar.

Swiegelaar je obavijestio svoje sljedbenike u travnju da je sada uključen u službu oslobađanja i pomaže ljudima da se izvuku iz okultizma. Dodao je da je šest članova njegove bivše organizacije napustilo sotonizam.

Bivši sotonist postao kršćanin
Snimka zaslona: Instagram

Objasnio je i da mu je posljednje dvije godine zakonski zabranjeno javno istupati.

“Kada sam otišao i dao otkaz u Afričkoj sotonističkoj crkvi u svibnju 2022., isprva sam morao šutjeti cijeli mjesec kako bih postavio određene stvari na svoje mjesto”, objasnio je.

“Također sam potpisao NDA, ugovor o neotkrivanju podataka, s organizacijom da ne otkrivam identitete određenih ljudi, određene poslove, određene operacije, posebno u Južnoj Africi koje su bile povezane sa sotonizmom u ovoj zemlji.”

Swiegelaar dodaje da je otkako je otišao od odvjetnika dobio 32 naloga za “prekid i odustajanje”.

Ali dobra vijest je da je većina članova osnivača tamošnje sotonističke crkve napustila sotonizam i radila sa Swiegelaarom na poništenju registracije Južnoafričke sotonističke crkve (SASC).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Riaan Swiegelaar (@riaan_swiegelaar)

“Namjera mi je upoznati javnost sa sotonizmom”

Dodao je da čak i uz raspuštanje sotonskog entiteta, još ima posla koji treba obaviti.

“To nipošto ne znači da sotonizam više ne postoji”, rekao je Swiegelaar. “Sigurno jest. U međuvremenu su se formirale mnoge grupe koje još uvijek vježbaju.”

Južnoafrikanac kaže da je “sve u Božje vrijeme” za njega da sada stvori sadržaj koji će naučiti ljude kako nadvladati neprijateljske spletke – posebno mlade.

“Više nemam službeni NDA i dopušteno mi je ponovno stvarati sadržaj i objavljivati ​​videozapise”, podijelio je Swiegelaar.

“Moja namjera nije razotkrivati ​​pojedince niti obznanjivati ​​njihov identitet. Namjera mi je upoznati javnost što je sotonizam i što se zapravo događa kod nas i u svijetu te kako se ponašaju pojedinci, posebice mladi ciljano da budu uključeni u okultizam i sotonizam te što je zapravo sotonistička agenda”, dodao je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare