Dječak je navikao s tatom raditi u dvorištu, a onda je prišao susjedu s neobičnom molbom

Dječak je navikao s tatom raditi oko raznih poslova u dvorištu, pogotovo preko proljeća i ljeta. Kada je tata otišao, prišao je susjedu s neobičnom molbom!

U čemu se najviše sjećate pomaganja svojim roditeljima dok ste odrastali? Je li vani bilo radova u dvorištu? Možda ste im pomagali kuhati? Čistiti?

Važan dio djetinjstva je pomaganje u kući, tako da možemo razviti dobru radnu etiku ranije u životu, a ne kasnije!

Ovaj mali dječak, Brian Kelly, navikao je raditi u dvorištu sa svojim tatom. Radili bi u dvorištu i igrali se vani. Ali nažalost, Brianov tata je kao vojnik bio raspoređen u Siriji.

Dječak u dvorištu
Foto: Twitter

Dječak je pitao susjede može li im pomoći

Nakon što je primijetio svoje susjede, Cravenove, kako vani rade neke radove u dvorištu, otišao je do njih i pitao ih može li pomoći! Dean Craven nije mogao odbiti tako slatki zahtjev i naravno rekao je DA.

Bilo je jasno da Brianu nedostaje tata, a raditi nešto što su radili zajedno moglo bi malo ublažiti tu bol!

Brian je svaki dan dolazio pomoći Deanu s radovima na dvorištu! Susjed je sretan što može udovoljiti dječaku jer je imao tri kćeri, a sada je mogao obavljati klasične aktivnosti na relaciji otac-sin s Brianom.

Čak su zajedno počeli igrati golf i košarku!

Sigurni smo da je i Dean sretan zbog dodatnih ruku i pomoći u poučavanju Briana kako da bude najbolji pomagač kad mu se tata vrati s posla!

Više od svega, to znači da izdaleka pomaže Brianovovom tati.

Dan, Brianov otac, nedvojbeno bi bio presretan da zna da je njegov susjed voljan priskočiti i pomoći svom dječaku dok je on odsutan.

Dječak navikao raditi u dvorištu
Foto: Twitter

Susjedova kći je snimila trenutke ljubaznosti

Molly Cravens, jedna od Deanovih kćeri, snimila je neke srcedrapajuće trenutke ljubaznosti dok je Brian dolazio pomoći i objavila ih na Twitteru kako bismo mogli vidjeti kako se magija događa!

Korisnike Twittera oduševila je Deanova ljubaznost i Brianova volja za radom, a Mollyin tweet je lajkan preko 20 000 puta!

Pogledajte neke od naših omiljenih komentara:

“Ne događa se često da imamo ovakav iskaz dobrote i susjedske ljubavi!”

“Trebamo više takvih susjeda!”

“Tate su stvarno nevjerojatni!”

“Dean je tako dobar u ulozi tate da je tata nekome tko čak nije ni njegovo dijete!”

“To je prekovremeni tata!”

Dječak sa susjedom u dvorištu
Foto: Twitter

Mali čin dobrote ne izgleda mnogo, ali dječaku znači cijeli svijet

Brianova mama zna da je situacija privremena, ali je zahvalna što je Dean provodio vrijeme s Brianom i što mu je u međuvremenu bio pozitivan muški uzor!

Ne možemo ni zamisliti koliko teško mora biti imati voljenu osobu daleko. Biti nesiguran hoćeš li je ponovno vidjeti i ne moći provoditi vrijeme s njima bilo bi tako teško, posebno za dječaka poput Briana!

Sve dok pazimo jedno na drugo i težimo da budemo susjed kakav je Dean Brianu, tada možemo pomoći jedan drugome da sve prebrodimo!

Ovaj mali čin dobrote možda ne izgleda mnogo, ali Brianu to znači cijeli svijet.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!