Dešifrirali su ‘skrivene kodove u Bibliji’ te otkrili da će ova država uskoro biti izbrisana s lica zemlje

Biblija je Božja objava dana čovjeku da vjerujući njezinoj spasonosnoj poruci ima vječni život. Premda sadrži neke stvari koje ne možemo shvatiti (nemoguće ju je čitati bez vodstva Duha Svetoga), to nije razlog da se neki stihovi zloupotrebljavaju.

Teoretičari zavjere su ovih dana podigli hajku svojim ”iščitavanjem” biblijskih kodova ili skrivenih dijelova koje su običnom čitatelju skrivene.

Nedavno su otkrili kako će uskoro Španjolska biti uništena divovskim tsunamijem, a navodno će biti pogođeno mjesto Cumbre Vieja kod La Palme, nedaleko od Tenerifa.

Prema njihovim tvrdnjama do razaranja će doći kada eksplodira vulkan na Kanarskim ostrvima, što će izazvati velike valove, piše portal Webtribune. Tada će piti pogođena i Sjeverna Afrika.

Teoretičari zavjere su došli do ovog zaključka na osnovu tumačenja Biblije u posebnom kompjuterskom programu, koji tumači značenje skrivenih riječi.

“Oni što se ne spase, plakat će u svojim zabačenim kućama, ako budu imali sreće da prežive“, navodi se u priopćenju u kojem se osvrću na biblijski stih.

Vjeruju da će vulkanska erupcija učiniti da vulkan sklizne u ocean što će prouzrokovati razorne džinovske valove i plimu visoku čak 300 metara.

NAJNOVIJE!