Otkriven fosil zmije koja je imala četiri noge

Nato Jahve, Bog, reče zmiji: “Kad si to učinila, prokleta bila među svim životinjama i svom zvjeradi divljom! Po trbuhu svome puzat ćeš i zemlju jesti sveg života svog!” (Postanak 3,14).

Paleontolozi su u sedmentu u Brazilu po prvi puta otkrili fosil zmije koja je imala četiri noge.

zmija s 4 noge 2

Fosil je dugačak 19.5 cm, a udovi su dugački 4 mm, odnosno 7 mm.

zmija s 4 noge 3

Četveronožnu zmiju nazvali su Tetrapodophis amplectus. Otkriveno je i da joj je ostao sačuvan i sadržaj trbuha.

zmija s 4 noge 5 sadržaj stomaka

 

Fosil četveronožne zmije pronađen je u sloju kojega na osnovi svojih metoda datiranja koje su se eksperimentalno pokazale znanstveno nevaljanima i neupotrebljivima, evolucionisti smještaju u zamišljeno doba krede, a geolozi i paleontolozi kreacionisti ističu da se radi o slojevima sedimenata koji su očito brzo nataloženi u uvjetima katastrofičkog djelovanja vode, globalnom biblijskom Potopu.

O neutemeljenosti evolucionističkih metoda datiranja stijena i fosila, za početak pogledajte od 1:04:40 min. do 1:12:57 min. ovog prirodoznanstvenog dokumentarnog filma.

Opće je poznato da se u sustavnim eksperimentalnim provjerama evolucionističkih metoda datiranja, za stijene čija je mala starost svima poznata i čiji su nastanak ljudi promatrali, pokazalo da te vrlo mlade stijene, prema evolucionističkim metodama datiranja, ispadaju stare od nekoliko stotina tisuća godina do čak 3.9 milijardi godina!

Autor: Ivan Rusarin; Izvor: Nacija.hr

NAJNOVIJE!