Ako ste se u potpunosti prepustili u Božje ruke, u stanju ste podnijeti svaku poteškoću

Bez obzira kakva vas nesreća snalazi, znate da vam ne može nauditi duši jer ste u Očevim rukama. On želi da ste u znanju obavljati svoj svakodnevni posao bez straha i tjeskobe, potpuno se pouzdajući u Njegovu brigu.

Vaše predanje Njemu ima vrlo praktičan učinak u vašem životu. Što se više prepuštate Njegovoj brizi i očuvanju, ravnodušniji ste prema okolnosti koje vas okružuju.

Ako ste se prepustili Njemu, ne pokušavate neprestano iznaći novi korak kojega biste trebali učiniti niti se plašite strašnih vijesti koje se kovitlaju oko vas. I niste svladani brigom za dane koji su pred vama, jer ste svoj život, obitelj i budućnost povjerili u sigurne i drage ruke Gospodnje.

Pitam vas, što mislite koliko se uistinu prava ovca brine dok slijedi svog pastira na otvorenu pašu? Ovce se uopće ne brinu jer se potpuno prepuštaju njegovom vodstvu. Isto tako, i mi smo ovce Krista, Velikog Pastira. Dakle, zašto bismo se ikada brinuli ili uznemiravali u vezi s našim životom i budućnošću? On savršeno zna kako zaštiti svoje stado, jer nas vodi u ljubavi!

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!