Ako vas u ovome demoni uspiju zavesti, imat će vlast u svemu

Što misliš, jesu li kod tebe uspjeli?

Ne dopustite da vas u ovome demoni uspiju zavesti i zavarati. Ako u tome uspiju, imat će vas u svemu!

Sotona je i u podzemlju ustrojio svoju vojsku koju je nazvao demonima. Na ustroju svoje vojske Sotona prozbori demonima, svojim podanicima ovako:

Neprijatelju našem, Bogu, ne možemo ništa, ali one koji vrše Njegove zapovjedi, možemo zavarati i pridobiti za nas. Kršćanima ne možemo zabraniti odlazak u svoje crkve niti čitanje Svetog Pisma ali ih možemo zavarati tako da im više ne raste ljubav za Isusom Kristom, da nemaju kontakt s Njim odnosno razgovor- molitvu.

Ako ih u ovome uspijemo zavesti i zavarati, pridobit ćemo ih za sebe. Ako ih pridobijemo, imat ćemo i vlast nad njima jer dok se oni mole, mi smo u opasnosti. Dakle, pustite ih ići u crkvu, pustite ih činiti sve po svojim običajima, ali ukradite im vrijeme. Vrijeme za razgovor s Bogom odnosno molitvu. Tako glasi naredba moja, vama vojnici podzemlja. Dakle, krenite i zavarajte ih!!!

Ali kako to učiniti? – pitaju demoni.

Sotona odgovori: Opteretite ih svaki dan sa beskorisnim i beznačajnim sitnicama, zavladajte njihovim mislima i izmislite uvijek nešto novo. Usmjeravajte ih tako da imaju mnogo izdataka, da im potrošnja bude što veća, da dižu nove i nove kredite, žene nagovorite da žive za svoj posao jer će tako biti u pažnji i okruženju poslovnih ljudi, a manje sa svojom djecom.

Muževe im nagovorite da rade sedam dana tjedno, svaki dan 10- 12 sati i tako će biti umorni i neće imati vremena za molitvu i obitelj. Na taj način ćemo im osigurati isprazan život.

Pod svaku cijenu držite ih podalje od djece jer tako će im se konačno obitelj raspasti. A kad im se obitelj raspadne, neće imati dom koji im znači sigurnost. Glave im napunite da ne čuju blagi glas Duha Svetog. Naučite ih slušati glazbu dok jure svojim automobilima da im misli odlutaju i postanu nepažljivi. Radio, televizore, kompjutere, mobitele rasporedite da su im uvijek u neposrednoj blizini da im odvlače pozornost od svojih bližnjih.

Pazite da gdje god zalaze: u prodavaonice, restorane, kafiće, kazalište, po danu ili po noći, nikad ne čuju kršćansku glazbu jer bi je mogli nesvjesno zapjevušiti. Tako ćemo zatrovati njihove misli i prekinuti kontakt s Isusom Kristom i njihovo zajedništvo.

Preplavite ih časopisima, čak i stol gdje objeduju napunite tiskom, svaki sat im plasirajte nove i nove vijesti o ubojstvima, pljačkama i zrakoplovnim nesrećama, ratovima, pobačajima, eutanaziji, samoubojstvima, enormnim svotama novca od pretprodaje droge.

Oblijepite im ulice reklamama, poštanske sandučiće zatrpajte reklamnim ponudama o gratis proizvodima. Na naslovnim stranama novina neka budu što ljepše i ljepše golišave djevojke. Muževima će privući pažnju te im njihove žene neće više biti privlačne. To doprinosi raspadanju njihovih obitelji.

U slobodno im vrijeme opteretite misli da se na posao vraćaju umorni, da nemaju vremena izaći u prirodu i diviti se tom veličanstvenom Božjem djelu. Šaljite ih u kafiće, zabavne parkove, kina, koncerte, jer nam je cilj da budu ZAUZETI, ZAUZETI, ZAUZETI… vrijeme za obitelj i Boga ne smiju imati.

Ne dozvolite im da razgovaraju s Bogom. Dok razgovaraju, opteretite ih ispraznim govorima i lažima, neka se hvale da bi kasnije imali grižnju savjesti. Najvažnije da ih držite podalje od molitve, da nemaju vremena zahvaljivati Bogu. Neka stalno imaju osjećaj zauzetosti, prenatrpanosti da im na pamet ne bi pala evangelizacija jer bi mogli pridobiti neku novu dušu za Boga.

Usadite im u srce ponos, sebičnost, oholost, proždrljivost, inat, bahatost da se ne bi ponizili i zatražili od čovjeka i Boga oprost i novu snagu sile Duha Svetoga. Tako će biti prisiljeni živjeti od svoje vlastite snage. Poradi svojih poslovnih ciljeva i ideala bit će spremni žrtvovati svoje zdravlje čak i svoje obitelji. Vjerujte, ovaj će plan uspjeti.

Govor je završen, a demoni su brže bolje krenuli po svijetu izvršiti dobivenu zadaću omesti kršćane i obmanuti ih da cijeli život provedu jureći amo – tamo.

Što misliš, jesu li kod tebe uspjeli?

Nepoznati autor

PROČITAJTE JOŠ:

NAJNOVIJE!