Ako želite da Bog blagoslovi vaše financije

Ako želite da Bog blagoslovi svako područje vašeg života, uključujući i vaše financije, onda budite spremni primiti blagoslov.

„A Bog moj ispunit će svaku vašu potrebu po bogatstvu svome, veličanstveno, u Kristu Isusu ” (Filipljanima 4,19). 

Ako želite da Bog blagoslovi svako područje vašeg života, uključujući i vaše financije, onda budite spremni primiti blagoslov. Pokažite Bogu da ćete biti odgovorni kada vas blagoslovi. 

Prva stvar koju trebate razumjeti jest da se Bog skrbi za vas, bez obzira gdje radite. On je onaj koji udovoljava svakoj vašoj potrebi te može to činiti preko vašeg poslodavca. Ako mislite da je netko ili nešto drugo izvor, onda ćete uvijek biti nervozni jer možete izgubiti svoj posao, novac ili nešto što posjedujete. 

No s Bogom se nikada ne morate pitati hoće li vaše potrebe biti ispunjene. Sve ionako pripada Njemu! U Rimljanima 11,36 piše: „Jer sve je od njega i po njemu i za njega! Njemu slava u vjekove! Amen”. Bog će udovoljiti svim vašim potrebama. On najbolje zna koje su vaše potrebe – i kako im udovoljiti. 

VIDI OVO: Molitva za financije: Ovako možemo moliti za naše financijske potrebe

Upravljanje novcem započinje ovim pitanjem: U koga ili u što stavljate vaše povjerenje? 

Kada svoje povjerenje stavite u Boga, onda se ustajete svako jutro i govorite: „Bože, sve pripada Tebi. Sve dolazi od Tebe. Ti se skrbiš za mene, nitko drugi, i vjerovat ću Ti da ćeš udovoljiti mojim potrebama”. 

Ne samo da će vjera u Boga smanjiti vaš stres, nego će vam dozvoliti da počnete uviđati kako vas želi blagosloviti.

Autor: Rick Warren; Prijevod: Ida U.; Izvor: Pastorrick.com

NAJNOVIJE!