Alkoholičar je sreo umirućeg dječaka na plaži, a njihov razgovor mu je preokrenuo život

Alkoholičar je sreo umirućeg dječaka na plaži, a umjesto da se žali dječak se doimao presretno i pun života. Njihov susret mu je zauvijek promijenio život!

Aaron Palmer, financijski planer iz Tacome, Washington, otišao je na Havaje na vjenčanje prijatelja sa svojim palicama za golf, nadajući se da će igrati. Međutim, alkoholizam ga je u tome spriječio-

Jednog jutra, unatoč tome što je bio pijan, osjetio je želju da gleda izlazak sunca na plaži. Tamo je sreo dječaka koji je pecao, a nadzirala ga je mama.

Vođen hrabrošću, Aron je prišao mami. Ispričala mu je da se njezin sin bori s rakom i da su bili na putovanju kako bi mu ispunili želju. Dječakova je želja bila pecati na plaži u Mauiju.

Snimka zaslona: YouTube

Dječak mu je govorio o Isusu

Znatiželjan, Aaron je upitao može li razgovarati s dječakom. Začudo, mama je pristala. Tijekom njihova razgovora dječak je govorio o Isusu, životu i svojim pogledima na smrt. Ali 30-minutni razgovor preokrenuo je Aaronov život.

“Vidio sam dječaka suočenog sa smrću koji je imao više vjere, više radosti i više nade nego što sam ja imao u cijelom životu”, prisjetio se Aaron.

Dok je odrastao, Aaron je svjedočio kaosu i nasilju. Njegova se majka udavala osam puta i svaki je muž dijelio zabrinjavajući obrazac alkoholizma i zlostavljanja. Burno djetinjstvo postavilo je temelje za Aaronovu bitku s alkoholom.

Aaron sa svojom obitelji; Snimka zaslona: YouTube

Kad se vratio kući, prestao je piti

Ovaj susret bio je poziv na uzbunu za Palmera. To ga je natjeralo da shvati na kakvom se destruktivnom putu nalazi. Duboko u sebi znao je da mora promijeniti svoj život. Palmer se vratio kući odlučan promijeniti se. Kad se vratio kući, prestao je piti, pridružio se anonimnim alkoholičarima i potražio Božje vodstvo da ponovno izgradi svoj život. S vremenom je Aaron potpuno promijenio svoj život.

Sada, 12 godina trijezan, Aaron je odan otac i uspješan vlasnik tvrtke. Svake godine on i njegova obitelj posjećuju plažu gdje je upoznao dječaka koji mu je promijenio život.

Nakon 12 godina je pronašao dječakovu obitelj

Osjećajući snažnu želju godinama kasnije, Aaron je želio pronaći dječakovu obitelj kako bi ispričao kako je njihov sin utjecao na njega. Unatoč tome što se nije sjećao Ethanova prezimena, Aaron se obratio tvrtku za planiranje putovanja za pomoć. Nažalost, obavijestili su ga da je Ethan preminuo 2013. i da su izgubili kontakt s njegovom obitelji.

Ne pokolebavši se, nastavio je pritiskati tvrtku Make-A-Wish tražeći bilo kakvu informaciju koja bi ga mogla odvesti do Ethanove obitelji. Njegov trud bio je nagrađen kada je Kim Elenez, izvršna direktorica tvrtke Make-A-Wish North Texas, nazvala s viješću da su locirali Ethanovu obitelj.

Aaron s Ethanovom obitelji; Snimka zaslona: YouTube

Dječak je preminuo na njegov rođendan

Prije nego što ih je kontaktirao, Aaron je pogledao “Mnoga su čuda”, dokumentarac o Ethanovom životu. Film je produbio Palmerovo razumijevanje Ethanova izuzetnog duha i vjere. Aaron je ostao bez riječi kada je saznao da je Ethan preminuo na isti dan kada je i njegov rođendan.

Uz velike emocije, Aaron se povezao s Ethanovim roditeljima, Rachel i Mattom Hallmarkom. Njihov srdačan razgovor potvrdio je trajnu ostavštinu života njihova sina.

Zahvalni na prilici da podijele svoju priču, Hallmarkovi su poželjeli dobrodošlicu Aaronu u Teksas na dirljivo ponovno okupljanje ispunjeno zajedničkim pričama i suzama.

NAJNOVIJE!