“Anđeo” je čuo bakin vrisak i odmah spasio dječaka (4) koji je upao u jezero

“Anđeo odozgo” je čuo bakin uznemireni vrisak te je skočio u jezero i izvukao dječaka na sigurno. Taj “anđeo” je njihova susjeda!

Zahvalna majka Jessicu Bauer naziva “anđelom odozgo”. I to zato što je susjeda bez gubljenja vremena zaronila u jezero kako bi spasila 4-godišnje dijete od utapanja!

Svijet je mračno i opasno mjesto, posebno za malu djecu. Kao što svaki roditelj zna, mala djeca moraju biti pod gotovo stalnim nadzorom. Svaki predmet predstavlja potencijalnu opasnost od gušenja za malo dijete jer sve završi u djetetovim ustima.

Osim gušenja, djeca se mogu dovesti u još veću opasnost, što je naučilo dvoje ljudi u Michiganu. Video objavljen na YouTubeu prikazuje jednu ženu, Jessicu Bauer, kako bez imalo oklijevanja skače u jezero da spasi četverogodišnjeg dječaka s autizmom.

Kratki film počinje krupnim kadrom mališana koji trči prema površini vode. Gledatelji tada mogu vidjeti kako dijete ulazi ravno u jezero. Nekoliko sekundi kasnije, baka četverogodišnjaka i Jessica Bauer, susjeda, izlaze u dvorište.

Baka, koja je čuvala dijete, u krajnjem strahu i panici vrišti: “U vodi je!”

Jessica, nakon što je ugledala mališana, odmah je potrčala prema vodi, bacila je svoj telefon i zatim skočila ravno u jezero.

Nakon spašavanja, Jessica se prisjetila užasne situacije i svojih herojskih postupaka.

“Sve što mogu je pseće plivati”, rekla je Jessica.

Dodala je da, unatoč ograničenim sposobnostima plivanja, “zaista nije puno razmišljala o tome”.

Majka četverogodišnjaka, razumljivo, zauvijek je zahvalna na Jessicinom brzom razmišljanju i nesebičnim postupcima. Čak je Jessicu Bauer nazvala nebeskim bićem.

“Ona je doslovno anđeo odozgo, pogotovo zato što se našla na pravom mjestu u pravo vrijeme”, rekla je majka četverogodišnjaka.

Jessica, koja je i majka trogodišnjaka, definicija je heroja. Riskirala je vlastiti život i sigurnost kako bi nekoga spasila iz opasne, vjerojatno smrtonosne situacije.

NAJNOVIJE!