ANĐEO ČUVAR NA DJELU: Čovjek s bijelom bradom je meni i mom dečku spasio život tijekom teške prometne nesreće

Ona vjeruje da nju i njezinog dečka Bog nije spasio bez razloga te da za njih dvoje ima druge planove.

Samo nekoliko dana nakon Nove godine, životi Arike Stovall i njenog dečka Huntera promijenili su se u trenutku. Dok su se vozili u svom kamionetu, u njih je udario kamion koji je vozio brzinom od 137 km/h. Dok je kamionet završio uništen do neprepoznavanja, njih dvoje je prošlo bez i jedne slomljene kosti i ozbiljnijih povreda! Ako čuda postoje, onda je ovo pravo pravcato čudo!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1004594302920429&set=a.132084070171461.17369.100001096065527&type=3

Kaže da je sekundu nakon nesreće vidjela čovjeka s bijelom bradom koji je gledao direktno u nju i rekao joj da pomoć stiže. “To je bio moj anđeo čuvar.” – napisala je. Bilo da je riječ o halucinaciji ili ne, ona vjeruje da je to bila poruka od Boga.

Arika kaže da je zapanjena koliko su ona i njezin dečko dobro prošli u nesreći u kojoj su mogli da poginu na licu mjesta.

Anđeoski znak: Mama i kćerka su poginule, a onda je baka pogledala sliku nastalu tog dana i VIDJELA ČUDO!

“Za naše spasenje zaslužna je Božja ruka. Bog je usmjerio Huntera da odreagira na pravi način – da okrene auto u pravom trenutku i da bandera u koju smo se zakucali udari točno između mene i njega i da tako oboje budemo ozlješeni. To nije bila slučajnost.” – napisala je.

Ona vjeruje da ih Bog nije spasio bez razloga i da za njih dvoje ima druge planove.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1003734059673120&set=p.1003734059673120&type=3

Kada su se slupali, pogledala je ka vozačevom sjedištu i vidjela da je Hunteru glava prošla kroz vjetrobransko staklo, da mu je lice obliveno krvlju i da se ne pomjera. A onda je vani vidjela čovjeka s bijelom bradom obasjanog svjetlošću.

VIDEO: Je li ovo anđeo došao u posjet bolesnoj djevojci?

“Znala sam da je on moj anđeo čuvar. Rekao mi je da dolazi hitna pomoć, a onda je otišao i pojavila su se ambulantna kola. Ne znam je li ovo bila halucinacija ili san ili anđeo iz raja, ali znala sam da će sve biti u redu.”

Foto: Facebook

Liječnici su začuđeni što su uopće preživjeli

Nisu imali nikakvih prijeloma niti pretrpjeli unutrašnje povrede; imali su blaži potres mozga koji je trajao samo dan i par šavova – Arika na koljenu, a Hunter na licu. Sve stvari su im bile neoštećene, a na mjestu nesreće ostala je samo jedna stvar – Hunterova Biblija, otvorena na mjestu na kojemu piše da se ne treba bojati jer nas Isus uvijek čuva.

Arika vjeruje da Bog ima plan za sve nas

Kaže da je napisala post o ovom nevjerojatnom iskustvu kako bi drugima vratila vjeru u Boga i ističe koliko su ona i Hunter zahvalni za čudo koje im se dogodilo.