Anđeo se pojavio u bolnici, umiruća djevojčica je ozdravila
Snimka zaslona: YouTube

”Na ekranu se vidjelo jako svjetlo. Pogledala sam i rekla: ‘Moj Bože. Izgleda kao anđeo!”

Prije nekolikog godina obitelj Chelseie Banton došla je u bolnicu oprostiti se od umiruće djevojčice. Tada je majka na ekranu vidjela svjetlo, a Chelsea je ozdravila.

Djevojčica je oboljela od upale pluća i s teškom infekcijom završila u bolnici u Sjevernoj Karolini u SAD-u. Liječnici su je priključili na respirator i dali joj još 36 sati života. Njezina obitelj okupila se u bolnici kako bi se oprostili.

VIDI OVO: ANĐELI SU MEĐU NAMA: 5 razloga zašto nam Bog šalje anđele u pomoć

U jednom trenutku medicinska sestra upozorila je majku Colleen Banton da pogleda na ekran sigurnosne kamere. ”Na ekranu se vidjelo jako svjetlo. Pogledala sam i rekla: ‘Moj Bože. Izgleda kao anđeo!” – prisjetila se Colleen, koja je uspjela fotografirati svjetlosnu figuru.

Nedugo nakon toga Chelsea je, na iznenađenje liječnika, počela samostalno disati. Dva tjedan poslije potpuno se oporavila te su je pustili kući.

VIDIO OVO: 17 nevjerojatnih istina koje Biblija otkriva o anđelima

Božić i svoj 15 rođendan proslavila je u krugu obitelji.

”Taj dan je padala kiša i sunce se nije naziralo. Svjetlo se pojavilo samo u njezinoj sobi. Tako nešto mijenja ljude. Sada na sve gledam drukčije i znam da Bog brine o nama” – rekla je majka Colleen, a fotografije anđela na kameri obišle su svijet, prenosi Dnevno.