Ateistica na smrtnoj postelju čula posebne riječi

Ova mlada djevojka bila je ateistica. No na smrtnoj postelji je čula posebne riječi koje su joj promijenile život. 

Cassidy Kellagher je prilično iskrena jer je rekla da je bila ekstremna veganka, panseksualka i užasna egoistična osoba. Ne libi se reći da bi posramila kršćane i one koji nisu dijelili njezine svjetonazore.

Veganstvo je bio njezin “Bog”

Cassidy je bila toliko zaljubljena u veganstvo da ga je učinila svojim ‘Bogom’. Išla je u školu za prava životinja, radila za PETA-u, sudjelovala u prosvjedima i paradama ponosa, a na Capitol Hillu je čak nosila bikini boje salate.

Ali sve je stalo u lipnju 2019. kada ju je tjedan dana bolio trbuh, a CT snimka na hitnoj potvrdila je da ima Crohnovu bolest. Njezino zdravlje je od tog trenutka krenulo nizbrdo, liječnici su joj prepisivali lijekove protiv bolova, ali ništa nije djelovalo. Izgubila je jako puno kilograma u 3 mjeseca.

Bilo je toliko loše da je svaki dan osjećala bolove u tijelu. Mama joj je morala pomagati do kupaonice, a svaki komadić hrane i vode bolio joj je u trbuhu. Cassidy je počela mrziti život i željela je umrijeti ili se ubiti.

Na Badnjak 2019. bilo joj je jako loše i otišla je na hitnu s majkom, tamo su je liječnici kljukali lijekovima i analgeticima, ali osjećala se kao da joj je to posljednji dan na zemlji i bila je uzbuđena što će napustiti zemlju, jer će biti nema više boli i suza.

Posjećuje ju nepoznata žena

Cassidy nam kaže da je u njezinu sobu u bolnici ušla Jamajčanka koju nikada prije nije vidjela u toj bolnici. Žena ju je pitala što bi htjela jesti, a Cassidy joj ništa nije odgovorila. Zatim su joj suze krenule teći niz lice.

Bila je preslaba da bi bilo što osjetila ili rekla, a žena je odgovorila da će se moliti za nju. U tom trenutku, Cassidy je iskoristila svu svoju preostalu energiju da prosvjeduje jer je bila ateist, no žena je počela moliti za nju i rekla: “Bit ćeš izliječena i ozdravit ćeš”.

Otišla je spavati misleći da će umrijeti te noći i bila je jako sretna zbog toga, ali sljedećeg jutra se probudila, i primijetila da nema boli u njenom tijelu. Mogla je raditi na zaprepaštenje svoje majke i liječnika, i rekla im je da ima svjetlo u sebi. Nakon što je napustila bolnicu, umjesto da zahvali Bogu za svoj novi život, vratila se svom starom načinu života.

U potrazi za svjetlom

Pokušavala je ispuniti prazninu u sebi radeći različite stvari. Počela se družiti s prijateljem budistom, bila je u potrazi za svjetlom, bavila se jogom i svim stvarima koje su dolazile s tim. Odjednom je došao Covid i ona je tijekom izolacije još više razmišljala o svjetlu u sebi.

Počela je vjerovati da je Bog Majka Zemlja i priroda, a onda se jednog dana probudila razmišljajući o onoj ženi koja se molila za nju. Stoga ju je počela tražiti u bolničkom imeniku i na društvenim mrežama, ali nije je mogla pronaći. Čak i prije nego što ju je počela tražiti, već je znala da žena ne postoji.

Povjerovala je u Boga

Shvatila je da je ta žena anđeo kojeg je Bog poslao da moli za nju, jer nije bilo načina da ustane a da ne osjeti bol. Morala je odbaciti svoj ponos i vjerovati da postoji Bog koji je voli i brine za nju. Aktivno je sramotila kršćane i radila protiv Njegovog kraljevstva, ali Bog ju je svejedno volio.

PROČITAJTE: Kršćansko obraćenje: Što ono znači i je li istinito?

Sada zna da je najvažnija stvar da otvorimo svoja srca Bogu i On će uvijek biti tu za nas. Nema se što izgubiti – samo dobivamo. Danas kaže da mnogi ljudi kažu da nakon što smo spašeni dobivamo ‘blagoslov’, ali u stvarnosti je blagoslov to što smo spašeni i imamo nadu da ćemo zauvijek živjeti s Bogom na nebu.

Hodaj s Bogom

Cassidy je započela svoj hod s Bogom i iako nije 100% dobro, i prošla je kroz najstrašnije operacije, s toliko boli u tijelu, ima trajnu infuziju i vrećicu u želucu … lakše joj je jer je Gospodin uz nju.

Kada razmišlja o svom životu, kaže da je zaslužila pakao, a ne raj, no Gospodin ju je spasio. Ni njena mama nije bila vjernica, ali je i ona odbacila svoj ponos i priznala da postoji Bog te je postala kršćanka. Tijekom svih svojih posjeta bolnici Cassidy vidi kako Božja ruka radi, od medicinskih sestara koje se mole da razgovaraju s ljudima koji ne vjeruju.

Bog je ispunio sve praznine u njezinom životu koje je pokušala ispuniti panseksualizmom, veganstvom i ateizmom i sada je zadivljena Bogom. Danas se moli da kroz njezino svjedočanstvo još mnogi prihvate Isusa kao svoga Spasitelja.

Ima upozorenje za sve koji gledaju u druge religije koje pokušavaju ispuniti prazninu. Kaže da to ne može učiniti religija, nego Isus. Umro je na križu i rekao da je svršeno. Isus uvijek pobjeđuje. Amen!