Baka koja živi nekoliko sati udaljena od malog unuka ima genijalan način da ostane povezana
Foto: Instagram

Mama influencerica Sarah Penewit dočekala je svog sina Dawona 12. siječnja 2024., a njezina je mama bila uz nju.

Brižna baka ostala je u gradu više od mjesec dana kako bi pomogla iscrpljenim roditeljima da se priviknu na život s novorođenčetom. Zatim se tužno vratila u svoj dom u Teksasu.

Nije bilo lako oprostiti se od Dawsona. A baka nije htjela izgubiti vezu koju je stvorila u prvim tjednima unukova života. Tako je došla na genijalnu ideju da pokrene YouTube kanal koji isključivo prikazuje njezine knjige kako čita Dawsonu.

Videozapis prikazuje baku kako živahno čita Dawsonu knjigu kroz ekran, a on pozorno sluša svaku njezinu riječ dok on leži.

“Moja mama živi izvan države i želi biti dio života našeg sina”, stoji u naslovu. “Pa je napravila YouTube kanal na kojem mu čita priče.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Your Positive News (@yourpositivenews)

U zasebnoj objavi, Sarah je podijelila da joj je majka pružala beskrajnu podršku tijekom trudnoće i majčinstva.

“Tako sam zahvalna za mamu koja je spremna žrtvovati svoj san da bismo mi mogli dobiti svoj”, napisala je. “Mama koja slomi nogu na pola puta do nas i kaže ‘to je prerušeni blagoslov. Sada mogu provoditi više vremena s tobom.’ Mama koja poštuje naše intimno vrijeme s obitelji i pita trebamo li nju ili trebamo prostora. Popis se nastavlja.”

“Nadam se da ću jednog dana biti upola mama kakva jest”, zaključila je.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare