Beba dramatično došla na svijet – uz pomoć ovih vatrogasaca

Malena beba Charlie je završila na naslovnici novina kada je vrlo dramatično došla na svijet – uz pomoć vatrogasaca. 

Randi Dyck, majka četvero djece iz Kanade, je osjetila trudove 10.4. Jako je brzo shvatila da je beba Charlie spremna za dolazak na svijet – i da joj se nije dalo čekati da ona dođe do bolnice.

Dok su Randi i njezin suprug Peter jurili do bolnice udaljene sat vremena od njihovog doma, jedno je postalo jasno – neće stići tamo na vrijeme. 

Objavljuje Alberta Association of MidwivesUtorak, 20. travnja 2021.

„Dok smo bili na cesti stvari nisu dobro izgledale“, rekao je Randi, „Rekao sam da ne možemo ići na autocestu jer se ne bismo mogli zaustaviti, a to bi bila katastrofa.“ 

Roditelji su se uputili u vatrogasnu postaju

Kada su im nade u porod u bolnici minule, ovi su roditelji ugledali vatrogasnu postaju. Odmah su se uputili tamo. 

„Peter je jako brzo razmišljao te je stao kraj vatrogasne postaje, otišao je unutra i pronašao vatrogasce dok sam ja pokušavala ne roditi na parkiralištu. Uspjeli su me unijeti unutra i staviti na nekakvu podlogu kada je Charlie izletio nakon samo jednog tiskanja“, rekla je Randi. 

VIDI OVO: Vatrogasci su učinili iznimno dobro djelo za jednu malenu bebu

Na sreću za Dyck obitelj, vatrogasci su vani vježbali kada se Peter zaustavio ispred postaje te su odmah skočili u akciju. Iako su bili spremni i odlično su reagirali kako bi Randi uspješno rodila, rekli su da su takvi događaji vrlo rijetki. 

Voditelj postaje Randy Smith je rekao: „Radim ovo 42 godine te sam bio prisutan na samo dva poroda. Naša ekipa je, naravno, vrlo profesionalna te sam jako ponosan na njih.“ 

Objavljuje Alberta Association of MidwivesUtorak, 20. travnja 2021.

Taj je dan za jednu osobu bio pun prvih događaja. Kapetan Devin Teal je prvi put svjedočio porodu, ali je bio i prvi koji je uhvatio Charlieja. 

Par je odlučio bebi dati ime u čast svom novom heroju

„U mojih 18 godina službe kao vatrogasac, danas sam sve radio prvi put. Nikada nisam svjedočio porodu. Ovo je prvi put da sam aktivno bio uključen u porod bebe tako da mogu reći da je dobro prošlo“, rekao je. 

Toliko je dobro prošlo da je par odlučio bebi dati ime Charlie Teal Dyck u čast svom novom heroju, kapetanu Tealu. 

Objavljuje Alberta Association of MidwivesUtorak, 20. travnja 2021.

Nakon Charliejevog dramatičnog ulaska na svijet, obiteljska babica je došla u stanicu. 

„Naša babica je došla nekoliko minuta nakon što sam rodila tako da smo se družili i sve ostalo obavili tamo na podu, a kući smo došli nakon nekoliko sati. Sada imam nezaboravnu priču“, rekla je Randi. 

Mama i beba su zdrave i sretne. Roditelji kažu da je Charlie pravi anđeo od djeteta. 

Objavljuje Alberta Association of MidwivesUtorak, 20. travnja 2021.

„Jedva plače“, rekla je Randi, „Čini se da je svu dramu potrošio dok se rađao.“ 

NAJNOVIJE!