Beba se počela čudno ponašati, a onda je odjednom prestala disati

Djevojčica Kamiyah Allen rođena je prije vremena u 34. tjednu. Mama Tajanea rekla je da se beba počela čudno ponašati, a onda je odjednom prestala disati. Zatim je odmah pozvala pomoć.

Brze akcije dva policajca

Brze akcije policajaca iz Kansas Cityja, Richarda DuChainea i Charlesa Owena, pomogle su spasiti život jednomjesečne bebe s RSV-om [Respiratorni sincicijski virus].

Policajci su dojurili do kuće i bili tamo za 30-ak sekundi. Njihovu brzu reakciju obitelj pohvaljuje.

Čim su stigli, otac je djevojčicu, naizgled beživotnu, predao policajcu Richardu. Policajci su tada sićušnoj djevojčici izvodili KPR (kardiopulmonalna reanimacija) oko 30 sekundi, nakon čega je ponovno počela disati.

Nakon nekoliko poteza, beba se počela vraćati u život, rekao je policajac.

“Čujete o RSV-u [Respiratorni sincicijski virus], ali kada ga stvarno vidite osobno, to je vrlo zastrašujuće”, rekao je policajac Charles.

“Beba je bila tako mala da je izgledala kao lutka”, dodao je dok se prisjećao strašnog trenutka.

Uznemireni roditelji bili su presretni što njihova djevojčica ponovno diše i izrazili su zahvalnost policajcima što su poduzeli sve kako bi spasili njihovu djevojčicu. Kamiyah je zatim odvedena u lokalnu bolnicu na daljnje liječenje RSV-a.

Kako je izgledao ovaj događaj, pogledajte u videu u nastavku.

“To je moj heroj. On je spasio moju kćer”, rekao je otac djevojčice. “Učinit ću sve za tog čovjeka, spasio mi je kćer i hvala mu na tome.”