5 pokazatelja da vas osoba pored vas zaista voli

Bog spaja muškarce i žene za koje ima plan da uđu u brak i osnuju obitelj. Po ovim pokazateljima možete prepoznati voli li vas uistinu osoba s kojom ste u vezi.

Ne pokušava manipulirati vama

Kada vas netko istinski voli, neće s vama igrati igrice i pokušavati vas izmanipulirati. Veza s manipulatorom nikada neće izaći na dobro.

Čini vas sretnim

I to ne u smislu da se krevelji i glupira kako bi vas nasmijao, već jednostavno kada pomislite na njega/nju, osjećate se kao kod kuće. Nešto u vezi s njim u vama budi duboku smirenost i osjećaj pripadanja, čak i ako ste se prije pet minuta posvađali.

Vjeruje u vas

Uvijek će vas poticati da pokušate postignete više i bolje, jer zna da vi to možete. Nikada neće vam reći da ni ne pokušavate, jer jednostavno nemate šanse za uspjeh. Ali …

VIDI OVO: Molitva za ljubav: Kako se trebamo moliti za ljubav?

veza potvrđena od Boga
Foto: Unsplash

Tu je da pruži podršku

Kada pokušate i ne uspijete, on/ona je vaša sigurnosna mreža. Pružit će vam ruku i pomoći vam da ustanete, jer želi da uspijete isto koliko to želite i vi sami.

Možda vas i ne razumije, ali daje sve od sebe

Svaki čovjek je priča za sebe, a da bi vas netko u potpunosti razumio, morao bi proživjeti vaš život. Kako je to nemoguće, nemoguće je i da netko potpuno razumije vaša razmišljanja i postupke, ali partner koji vas istinski voli vas voli čak i kada ne razumije zašto radite to što radite.