Kao bebu ‘čudovište’ vlastita majka ga je ostavila u sirotištu: Pogledajte što sve danas može

Majka ga je kao bebu ‘čudovište’ ostavila u sirotištu. No, danas ovaj mladić zapravo uživa u životu.

Rođen od žene izložene radijaciji tijekom tragedije u Černobilu, Tim Mason rođen je bez nogu i lijeve ruke. Ubrzo nakon rođenja majka ga je ostavila u sirotištu jer ga nije željela.

Misija mu je da inspirira i ohrabri druge

Sada se na TikToku zove ‘One Limb Tim’ i ima misiju pokazati svijetu da je jedan ud dovoljan da napravi razliku, nadahnjujući i ohrabrujući mnoge druge svojim pozitivnim stavom – unatoč njegovim očitim fizičkim nedostacima.

“Kada sam izašao iz maternice, bio sam ovakav. Bio sam napola pečen, ali ukusan”, objašnjava Tim svoj porod od žene izložene radijaciji zbog nuklearne eksplozije. Njegova biološka majka rekla je da ne želi odgajati čudovište.

Čuvši te riječi na početku, Tima je povrijedilo, ali on kaže da bi, da je doista čudovište, bio najdruželjubivije čudovište.

U videu u nastavku pogledajte Timovu priču.

“Jako sam zahvalan jer mi je dala priliku da budem tu gdje jesam danas u životu. Mislim da, da je bilo drugačije, ne bih imao slobodu i neovisnost da budem ovo što sam sada.”

Zahvalan je svojoj majci koja ga je posvojila

Ova mu je pomogla da bude onakav kakav jest, neovisan i glasan o svojim potrebama i da ga se tretira kao svaku drugu normalnu osobu koja mora obavljati svakodnevne poslove poput čišćenja, kuhanja i odlaska u školu.

“Da, imam invaliditet, ali neću dopustiti da me to spriječi i neću to koristiti kao razlog zašto da ne ustanem i ne pokušam.”