Bekućnica je molila za ostatke hrane, a ljudi su je gledali s gađenjem

Neki su svoje ostatke hrane bacali u smeće ignorirajući ženine vapaje. 

Carmen Mendez iz Kalifornije nije mogla vjerovati ljudskoj bezdušnosti dok je gledala kako u jednom restoranu brze prehrane beskućnica moli za ostatke hrane.

Neki su je jednostavno ignorirali, a bilo je i onih koji su svoje ostatke bacali u smeće iako ih je beskućnica zamolila da joj ostave ono što ne mogu pojesti.

VIDI OVO: Djevojčica izašla iz restorana kako bi nahranila beskućnika

Carmen je taj prizor slomio srce. Dečku je rekla da će joj oni obavezno dati malo hrane ako im nešto ostane, no kad su završili, žene više nije bilo. Nakon malo čekanja, otišla je vratiti pladanj, no onda je iza leđa začula tihi glas koji ju je pitao smije li dobiti njene ostatke.

Istog trena dala joj je sve. Gledala ju je kako jede i shvatila da to ipak nije u redu, osjećala se užasno što joj daje samo ostatke, kao da nije ljudsko biće koje zaslužuje normalan topli obrok.

Foto: Carmen Mendez

Kupila joj je cijeli menu i zaposlenike zamolila da je ne izbace. Zagrljaj koji joj je žena dala urezao joj se u srce kao ništa dotad u životu, a dečko ga je bez njenog znanja ipak snimio mobitelom, piše Lajk.


VIDI OVO: Odveo je djecu beskućnike u restoran da ih nahrani, a onda ga je RAČUN ostavio bez teksta

NE ZABORAVITE: Jako je malo onih koji su na cesti zato što su pijani kockari. Ljudske sudbine su čudne, ponekad tužne i nesretne, danas se to zaista može dogoditi gotovo bilo kome.