Beskućnik napisao pismo medicinskoj sestri koja mu je ostavila hranu

Pismo beskućnika za medicinsku sestru koja mu je ostavila hranu na klupi gdje je spavao postalo je jako popularno.

Napisao ga je Phil koji se htio zahvaliti „jako dragoj dami“ za dobrotu koju mu je pokazala tako što mu je ostavila hranu nakon što je vidjela da jede i spava vani. 

U poruci piše: „Bok, moje je ime Phil. Ja sam beskućnik u Melbourneu. Sinoć sam spavao na klupi u parku. Jako draga dama ostavila mi je nešto hrane kada se probudim. Mislim da je medicinska sestra u Alfredu jer je imala plavu uniformu. Samo bih joj htio reći hvala“.

Mnogo je ljudi komentiralo tu poruku nakon što je objavljena na društvenim mrežama. Neki od komentara glasili su: „Medicinske sestre su dar svakom životu koji dotaknu. Imam mnogo razloga da im i sam zahvalim“, „Hoćemo li se svi skupiti i naći Phila te mu dati koji dolar i mjesto za spavanje dok ne stane na noge?“, „Trebamo naći tu sestru koja je pomogla Philu i zahvaliti joj“. 

Muškarac čija žena radi u obližnjoj bolnici je napisao: „Moja supruga radi kao medicinska sestra u toj bolnici. Poslao sam joj ovo. Ona će to objaviti na još nekoliko mjesta“. 

Nadamo se da će Phil dobiti pomoć koja mu je potrebna kako bi ponovno stao na noge i možda upoznao dobru medicinsku sestru koja mu je pomogla.

NAJNOVIJE!