NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeBesplatno im je popravio grijanje, no nije očekivao kako će mu vratiti

Besplatno im je popravio grijanje, no nije očekivao kako će mu vratiti

Dobri električar je bračnom paru besplatno popravio električne instalacije za grijanje. Nije očekivao kako će mu vratiti. 

Svatko tko je ikada imao financijskih problema zna kako tijekom tih teških razdoblja uvijek ima najviše izdataka. Stacy i Josh Lemonds iz Oklahome su bili nezaposleni kada im se grijanje pokvarilo. 

Temperatura je bila jako niska, a oni nisu imali novca. Tada se taj kršćanski par oslonio na vjeru i počeo se moliti. 

Par je zamolio svoju crkvenu bračnu skupinu da im se pridruže u molitvi. Tada se pojavio Joshua Mattews. 

Joshua je električar koji je živio na samo 10 minuta udaljenosti od Stacy i Josha. Prvi je put upoznao par kada se Stacy razboljela, a on im je donio nešto hrane. 

Joshua ima zaista divno srce. Služi svojim prijateljima, crkvi i zajednici kad god može. 

VIDI OVO: Nazvala je električara da joj popravi struju, no nije očekivala što će dobiti

Odmah je odlučio pomoći

Kada je čuo za problem u kojem su se Stacy i Josh našli, odmah je odlučio pomoći. 

Dom ovog para izgrađen je 1945. te su stare električne instalacije bile zaista problematične. Zapravo, bile su loše do te mjere da je proglašena visoka opasnost od požara tako da je njihova struja morala biti isključena. 

Crkvena zajednica tada je reagirala te su smjestili Stacy i Josha u hotel. Mattews je za to vrijeme provodio svo svoje vrijeme u njihovom domu pokušavajući popraviti električne instalacije – potpuno besplatno. 

Kada je bio gotov, Stacy i Josh su se vratili u svoj dom. Par je tada odlučio uzvratiti Joshui te su kontaktirali lokalnu televiziju i na prevaru naveli Joshuu da dođe kod njih. No, umjesto pokidanog grijanja dočekalo ga je iznenađenje. Dali su i 400 dolara od PayIt4Ward nagrade. 

Stacy je u suzama predala Joshui dar govoreći mu koliko je zahvalna za njegovu dobrotu. 

Joshua je reagirao iznimno ponizno na sve to. Jasno je da im je pomogao bez ikakve nade u nagradu. Svijetu treba više takvih ljudi! 

NAJNOVIJE