Beyonce je vještica koja se bavi crnom magijom i vračanjem, tvrdi njezina bivša bubnjarica

Bivša bubnjarica je iznijela optužbe na račun pjevačice Beyonce tvrdeći da je vještica koja se bavi crnom magijom i vračanjem.

Također ju je optužila kako ju je pjevačica uz pomoć crne magije seksualno maltretirala i kontrolirala njene financije te joj ubila mačku.

Američka bubnjarica Kimberly Thompson surađivala je sedam godina s Beyonce (37), a protiv pjevačice je podnijela zahtjev za zabranu približavanja, tvrdi britanski Mirror. Sud je odbacio Kimberlyinu molbu istaknuvši kako ne vjeruje njezinim bizarnim razlozima.

Naime, bubnjarica tvrdi kako je Beyonce koristila ‘vještičje čarolije’ da bi tipkala po njenom mobitelu i kontrolirala njezine financije. U sudskim dokumentima, koje je objavio američki The Blast, Kimberly kaže kako ju je pjevačica maltretirala uz pomoć ‘crne magije’ i ‘magičnih čarolija za seksualno zlostavljanje’.

Bubnjarica tvrdi i kako je Beyonce ubila njezinu mačkicu, a ne zna se zašto bi joj napravila sve to. Kimberly je nedavno objavila video o zlobnim ljudima na kojem jede i priča. Rekla je kako je ‘svijet zao’ i da ‘ako nekog voli, da će ga voljeti zauvijek’.

Beyonce nije još komentirala Kimberlyine optužbe.

IZVOR:24sata.hr