NaslovnicaSvjedočanstvaOVAKO BOG DJELUJE: Biblijski stih spasio život bebi koju je majka htjela...

OVAKO BOG DJELUJE: Biblijski stih spasio život bebi koju je majka htjela abortirati

Kimberly Henderson bila je trudna 4. put i djelovalo je kao da nije mogla zatrudnjeti u gore vrijeme. Veza s partnerom joj se raspadala jer ju je on varao, već je imala troje djece koje je trebala prehraniti i nije željela roditi još jedno.

Željela je abortirati zbog čega je otišla je u kliniku. Nakon 7 sati čekanja u klinici, nije znala može li učiniti ono što je naumila.

Sjeća se da joj je majica bila mokra od plakanja. Dok je u klinici po torbi tražila osobnu iskaznicu, iz nje je ispala jedna kartica. Kimberly je to shvatila kao znak od Boga.

kimberlyna-beba

Ponavljala je sebi da mora ustrajati u svojoj odluci, ali se nije uspjela uvjeriti. I prije toga mislila je da joj Bog šalje znakove da ne treba abortirati. Tog jutra joj se kćerka razboljela i morala je pronaći dadilju. Izgubila se na putu do klinike i auto joj se pokvario. Zakasnila je u kliniku. Sve vrijeme se molila Bogu da joj pošalje jasan znak.

kimberly-i-beba

Kartica koja joj je ispala iz torbe bila je iz crkve, a na poleđini kartice bio je citat iz Biblije.

Na kartici je pisalo: “Nemoj se obeshrabriti jer ja sam tvoj Bog. Ja ću ti dati snagu i pomoći ti u nevolji.” Shvatila je to kao znak od Boga i smjesta otkazala abortus.

Njezini prijatelji su podržali tu odluku jer su smatrali da joj je Bog s razlogom podario novu bebu.

kimberly-i-beba-2

Dok je Kimberly izlazila iz klinike, srela je mladu tinejđericu. Djevojka ju je pitala da li će abortirati i Kimberly joj je rekla da neće. “Voljela bih da mogu biti hrabra kao ti.” – rekla joj je ova djevojka.

kimberly-i-beba-3

Kimberly je rodila divnu kćerkicu 12. rujna 2013. godine. Nazvala ju je Vaida Ever, što znači “lijep život”. Kada je prvi put ugledala svoju kćerkicu, briznula je u plač kada se sjetila što joj je tinejdžerka rekla kada je izlazila iz klinike.