7 biblijskih stihova koji će vam pomoći kada se nađete u nevolji
Foto: Pexels

Biblijski stihovi nam mogu biti od velike pomoći kada se nađemo u nevolji. 

Svi prolazimo kroz teška vremena te nam je potrebna okrjepa. To mogu biti nadahnute riječi najboljeg prijatelja, glazba, ili najvažnije od svega, Bog.  Bez obzira na okolnosti, možemo se odmoriti na činjenici da je Bog uvijek vjeran.

Bog će svojim svjetlom zasvijetliti na nas, a kada Ga u teškim vremenima zamolimo za pomoć, On će nam pomoći. Ako danas proživljavate borbu, ili poznajete nekoga tko prolazi kroz slično, tada ste na pravom mjestu za iscjeljenje.

Donosimo sedam biblijskih stihova koji će vam biti na veliki blagoslov dok prolazite kroz teška vremena:

Prije nego bjeh ponižen, lutao sam, ali sada tvoju čuvam riječ. Ti si tako dobar i dobrostiv: nauči me pravilima svojim. (Psalam 119,67-68)

Tražite Jahvu dok se može naći, zovite ga dok je blizu! (Izaija 55,6)

Oči Jahvine gledaju pravedne, uši mu slušaju vapaje njihove. (Psalam 37,16)

A Bog vas može obilato obdariti svakovrsnim darom da u svemu svagda imate svega dovoljno za se i izobilno za svako dobro djelo. (2. Korinćanima 9,8)

On nas izbavi iz vlasti tame i prenese u kraljevstvo Sina, ljubavi svoje. (Kološanima 1,13)

Uzdaj se u Jahvu svim srcem i ne oslanjaj se na vlastiti razbor. Misli na nj na svim svojim putovima i on će ispraviti tvoje staze. (Izreke 3,5-6)

A Bog vas može obilato obdariti svakovrsnim darom da u svemu svagda imate svega dovoljno za se i izobilno za svako dobro djelo. (2. Korinćanima 9,8)