Na rubu smrti nakon prometne nesreće
Snimka zaslona: YouTube

Tijekom užasne prometne nesreće muškarac je zbačen 35 metara sa svog motora te je pao u komu. Bio je na rubu smrti, no molitve su ga spasile. 

U listopadu 2019. godine, Marty Cowling je otišao na vikend putovanje u Oklahomu dok je njegova supruga, Sherry, bila na krstarenju. No, na žalost, Marty je bio u teškoj prometnoj nesreći. Zbačen je 35 metara sa svog motora. 

Dva dana kasnije Sherry je saznala što se dogodilo njezinom suprugu kada je stigla u luku. Kada je čula vijesti ona se odmah počela moliti. Tijekom 8-satnog puta do bolnice u Arkansasu, Sherry se molila za život svog supruga. 

Nije mogla vjerovati što ju je dočekalo u bolnici. Njezin je suprug bio na intenzivnoj njezi te je bio na rubu smrti. Imao je prijelom lubanje i kralježnice. Uz to je imao i krvarenje na mozgu. 

Zajednica ga je obasipala molitvama

Sherryna crkva i obitelj su počeli moliti za Martyja. Cijela ga je crkva obasipala molitvama te ih je oboje podržavala fizički, mentalno i duhovno. 

Tri tjedna kasnije Martyjev je krvni tlak pao te su mu se organi počeli gasiti. Njegovo stanje znatno je opadalo te se borio sa sepsom i upalom pluća. Uz to su se pojavili i mnogi drugi problemi. 

Usred velike nesigurnosti, medicinska sestra je došla do Sherry i podsjetila ju je da se ne treba prestati moliti. Mnogi prijatelji obitelji i članovi crkve nastavili su se moliti za Martyja. Uskoro se njegovo stanje počelo poboljšavati. 

„U molitvi i vjeri, to je sve što sam mogla. Ni na što drugo nisam mogla utjecati“, rekla je Sherry. 

Bogu ništa nije nemoguće

Čudesno, Marty se nastavio oporavljati. Unatoč teške povrede mozga, on nije bio paraliziran te nije imao drugih problema. 

„Ovo je dokazalo da Bogu ništa nije nemoguće“, rekla je Sherry. 

Kasnije je Marty rekao: „Nije bila moja želja postati primjer za čudo. No, svjedočio sam kako je molitva poboljšala moje stanje i obnovila me je te sam ohrabren da pomognem i drugima kada im je teško. Znajući da Bog može posredovati i za njih.“