NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSumnjivi muškarci su s djevojkom ušli u supermarket, blagajnica je osjetila da...

Sumnjivi muškarci su s djevojkom ušli u supermarket, blagajnica je osjetila da nešto nije u redu

Da ste nečija jedina nada za spas, biste li ih mogli spasiti? Ova se blagajnica to ne mora pitati.

Blagajnici upoznaju stotine ljudi svaki dan. Zbog toga imaju jako dobru intuiciju. Oni vide osobu i odmah znaju je li sve u redu.

Kim, heroina današnje priče, radi u supermarketu Busan u Južnoj Koreji. Njezin je posao prilično miran. No jednog se dana dogodilo nešto potpuno neočekivano.

Skupina sumnjivih muškaraca ušetala je u supermarket. S njima je bila i jedna žena koja je izgledala jako uplašeno.

Kim je pažljivo promatrala skupinu. Muškarci su gledali neke proizvode, a žena je pogledala Kim. Tada je Kim shvatila da je ta žena u velikoj opasnosti. Pogledala ju je s očajem u očima.

Kim je pokazala djevojci da dođe do nje. Djevojka je uzela neki proizvod te je prišla Kim. Tada joj je brzo pružila poruku.

VIDI OVO: Moj spoj s prostitutkom

U poruci je bio poziv u pomoć napisan na tri različita jezika. Pisalo je da djevojku drže protiv njezine volje na četvrtom katu zgrade.

Kim je tiho pitala djevojku želi li odmah zvati policiju, no djevojka je odmahnula glavom prema muškarcima. Bilo je jasno – ne smije djelovati dok su oni u blizini.

Tada se Kim dosjetila – pravila se da je u tijeku nagradna igra te je zamolila djevojku za njezin broj mobitela. Djevojka joj je dala broj.

Požurila je do muškaraca s kojima je došla te su ubrzo napustili supermarket.

Kim je odmah nazvala policiju. Policajci su pomoću broja djevojke uspjeli locirati njezino prebivalište. Također su otkrili vlasnika broja, muškarca imenom Lee, koji je bio pod sumnjom za trgovinu ljudima. Zahvaljujući tim informacijama, policija je uspjela dobiti nalog za ulazak u zgradu.

Tamo su otkrili istinu: u zgradi je vođena operacija trgovanja ljudima i prostitucijom koju je Lee nazvao „The Kiss Room” (Soba poljubaca).

U jednoj sobi pronađeno je pet žena koje su zarobljene protiv svoje volje, a jedna od njih bila je i djevojka čiji je broj Kim zapisala. Žene su u sobi bile već nekoliko mjeseci te su bile prisiljene činiti nezamislive stvari.

Žene su vrlo brzo prebačene u policijsku postaju gdje su im utvrđeni identiteti. Ispostavilo se da je djevojka iz supermarketa bila s Tajlanda. Sve su djevojke vraćene svojim obiteljima.

U zločin je implicirano preko 300 muškaraca – otimača i korisnika bordela.

Ove su žene spašene samo zbog Kimine odvažnosti i brzog razmišljanja. Da nije napisala broj djevojke u nevolji, ona i druge žene možda nikada ne bi bile spašene.