Majka se iznenadila kada je vidjela kako izgledaju njeni blizanci

Ovi blizanci su posebni jer imaju različitu boje kože. Dok je jedan tamnoput, drugi je rođen s albinizmom.

Stacy, 31-godišnja Nigerijka, nije imala pojma da će fotografije njezinih beba rođenih u veljači prošle godine obići svijet.

Braća Daniel i David rođeni su s minutom razmaka, a osim što obojica imaju velike smeđe oči, rijetki bi pogodili da su braća.

Njihovi roditelji Stacy i Babajide, koji žive u Lagosu, priznaju da njihove bebe izazivaju puno pozornosti kad izađu van. Dok je Daniel tamnoput, David ima svijetlu kožu i plave uvojke.

Stacy je odlučila dokumentirati život svojih beba na Instagramu, a dosad je prikupila 18 tisuća pratitelja.

Neidentični blizanci

“Nismo znali koliko su različiti tijekom trudnoće, ultrazvuk to ne prikazuje, pa smo se prilično iznenadili kad je Daniel rođen s tamnom kosom, a David sa zlatnom kosom. Rodila sam ih carskim rezom, a liječnik se našalio da imam ‘neidentične blizance’. Sestre su stalno dolazile gledati ih”, ispričala je Stacy za Bored Pandu.

VIDI OVO: Blizanci (3) postali hit zbog onoga što rade u karanteni, sve je snimila kamera

Osim dva sina, ima i petogodišnju kćer Demilade.

David je rođen s albinizmom

David je rođen s albinizmom, genetskim stanjem koje se pojavljuje kod jedne od 20.000 beba diljem svijeta.

Albinizam je nasljedno genetsko stanje, a karakterizira ga nedostatak pigmenta melanina u koži, kosi i očima. Pojavljuje se u svim etničkim i rasnim skupinama, a manjak pigmenta može varirati.

U Nigeriji je broj albino osoba neobično velik, ali unatoč tome doživljavaju diskriminaciju i zlostavljanje. Stacy ističe da ona nikad nije čula ružne komentare o svojoj djeci te da obojicu voli jednako, prenosi Index.

IZVOR:Index.hr

NAJNOVIJE!